Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, August 17, 2010

I Love Myself Contest

Ok, I di tag untuk join contest lagi ! Hamboi. Mentang-mentang la I suka join contest habis semua orang tag I, carta paling atas pulak tu. Melampau. Haha. So tag kali ni datang nya dari Nisa. Thanks Nisa, I suka you pakai tudung, cantik ! Cewah bodek pulak. :P






So contest I love Myself ni di anjurkan oleh AnglicShoppe. Nak tahu syarat-syarat nya, boleh la clicik SINI.


So gambar yang I pertaruhkan adalah ;




I suka gambar ni. suka sangat ok. I harap I menang. haha motif?

Tapi kali ni I nak mintak tolong sangat dekat you guys. Please vote for me dekat facebook AngelicShoppe. Untuk ke Facebook AngelicShoppe, clik SINI. Add dia and like me. Hehe. And thanks for those who are voting. :) 


I tag 3 orang kawan :

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

nabilah_2908 said... REPLY

good luck.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MISS RED SAKIT

cik aiLebiu said... REPLY

gudluck ;)

Ery Farieha said... REPLY

hehe
i rase ni dah contest kedua kot u guna gambar ni kan?
kan?

:P

btw, gud luck.
gmbr ni mmg cool je :)

lassiegewdix said... REPLY

gd luck ;)
HAHAHA

* t i update k yunx .
contest yu pon i tak update ni .
T_T

Post a Comment

Next Previous Home