Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, August 16, 2010

Black and White Contest

Walaupun banyak contest I masuk dan tak menang, haha, tapi kali ni I nak join jugak contest ni. Sebab I telah di tag oleh Cik Eda kita ni. I tahu, kalau dia join contest yang gambar-gambar ni confirm I kalah punya. Yela, dia guna gambar DSLR ok ! I ni camera phone je. Hehehe.


So contest kali ni di anjurkan oleh Encik Muhammad Hisyam. Kalau nak tahu syarat-syarat contest boleh click SINI. I malas nak copy paste, hehe.


And gambar yang I pertaruhkan ;




Orang yang I tag ;


4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

cik aiLebiu said... REPLY

gudluck dear! XD

hudhud said... REPLY

@cik aiLebiu thx :D

najib said... REPLY

semoga berjaya saudari

ciknamr said... REPLY

waaa template baru.. comeyl lah mcm tuannye..
:D gudluck!!

Post a Comment

Next Previous Home