Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, August 20, 2010

Sinetron Cinta Kirana - tentang hero (Randy Pangalila)

Ok, next ! Mesti la pasal hero dia yang handsome buat mak tertarik aww aww, Randy Pangalila ! Hehe. I memang suka dia ni sebab muka dia macam SJ time rambut pendek. Tak dapat SJ dapat RP pun jadi la. Hahahaha amboi gatal :P


hah tak percaya muka dia sama macam SJ ? Tengok ni gambar SJ time rambut pendek !

sama kan kan :D

Jadi siapa Randy Pangalila? Randy ni dilahirkan di Surabaya pada 19 October 1990. Wah birthday lebih kurang dengan Chako cuma Randy sebulan lewat haha. Motif? Sebab apa Randy ni handsome sangat? Mesti la sebab dia ada mix Belanda, Manado dan Jawa. Wah Belanda, no wonder la I cair. Hahaha

Tapi ramai yang tak tahu Randy Pangalila ni juga adalah seorang penyanyi. Sedap wei suara dia. Dah la handsome, suara sedap, apa lagi ? Boyfriend Huda. Hahaha tetibe.


ok lah, ada sesiapa yang nak tahu pasal Nia Ramadhani ke? Boleh request sebab I macam malas nak cerita pasal perempuan ni. Sebab I rasa dia dah cukup famous kat Malaysia. Hehehe

Apa-apa pun, Randy I punya ok ! Hahaha

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

diraja22 said... REPLY

mmg kacak, boleh cari mkn..

hudhud said... REPLY

@diraja22 haha tau tkpela :P

sureen chew said... REPLY

wah,so cute and young~ tua aku setahun je..:)

naz said... REPLY

pic sj tu smart gila siottt

*loue me* said... REPLY

baru smlm i dok godek2 mencari pasal randy ni.skali terjumpa vc ni eh.xsangka dia leh nyanyi.dia ni pakej giler la.blh nyanyi, berlakon, hensem.haih..cair jugak.huhu
tp dh ada gf dh (hancus hatiku)hahaha

shima said... REPLY

huda!randy i punye ye.hahahhahahhaha.:p

syafiqah ezam shah said... REPLY

amboi mine too k..hahaa

alisson sroung ira said... REPLY

yahh..he's good looking..not bad...:)
look cute..but tak cair pun..maaf...

Anonymous said... REPLY

randy awk handsome lah

Anonymous said... REPLY

boleh tahan la suara dia..

Post a Comment

Next Previous Home