Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, August 28, 2010

Paramore live in Malaysia October 2010 !

Wowowowow excited enuff ?

Well, I'm not really sure about this sebab yeah, poster apa semua pun takde lagi. But then dekat account MYSPACE PARAMORE dah confirm dah yang 19th October ni Paramore will be in Malaysia. Place ? Stadium Nasional Bukit Jalil.

But you guys better saving money from now sebab I dengar cerita jugak the ticket price will be RM 100+ . ok I'm so excited ! I know my lil bro lagi excited sebab dia Paramore's die hard fans ! Hopefully jadi la Paramore datang Malaysia. Wehuuuuu :D

9 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

almutarjimah said... REPLY

hayley!!! i lap u..

shima said... REPLY

i ade dengo rumors gak pasal paramore nie.tp tang tix tuh nak tau sangat sangat!please keep every single sen from now.haha

naz said... REPLY

perghhh ini bukan cubaan ya? gila kentang

wannurfazrini said... REPLY

i ternampak status junk online, shit! I nak pergi. Dah lama tggu paramore dtg .

Whoda said... REPLY

PARAMORE!!!

APi said... REPLY

inilah masanya..
keep rockin'

eka said... REPLY

lufe them especially josh laa , my bf !
HAHA ! jangan marah (:

Siti Maisarah Zulhaimi said... REPLY

my friend will love this!

Mohdzaid said... REPLY

mereka dah confirm datang.. check my blog..

http://www.mohdzaid.com/2010/08/31/paramore-live-in-kuala-lumpur-2010.html

Post a Comment

Next Previous Home