Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, August 5, 2010

My 12th buffered earnings dan video zaman Tuk Kaduk.

Hello people ! 

Well hari ni, lebih tepat lagi, pagi tadi, selepas bangun, macam biasa la I check Nuffnang, nak tengok my earnings. Alangkah terkejut nye I bila I dapat lagi satu buffered earnings. Thank you Nuff. Well I tak tengok lagi iklan tu, nanti i tengok and all the interesting info yang I dapat I akan share with you all ok. :)

Btw, semalam masa I belek-belek youtube, tiba-tiba tergerak hati I nak bukak account youtube I. I ada satu je video dalam tu. Video my cousins and my lil bro. Tergelak I tengok video ni. Zaman bila entah. Semua muka budak-budak lagi haha. Ok lah, I nak share video ni. Jom la layan  :P



Tak sabar nak puasa, then balik kampung beraya ! Budak-budak ni semua ada. Mesti kecoh sekampung dengan mercun kitorang. Haha.

P/S : I nak tukar layout jadi simple. Jangan cakap buruk pulak ye. Hehe.

11 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Salmia said... REPLY

cantik dah layout ni :)

Ery Farieha said... REPLY

huu jelesnye
awat buff susah sgt nak melekat kt blog i ni?
huwaaaa

naz said... REPLY

again huddd. rezeki bertambah je ni.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... REPLY

BAGUS LA JIKA REZEKI BERTAMBAH

Liyanaa. said... REPLY

header u gilaaaaaaaaaaaaaa

HAHA btw bagi lah sikit be :( ey paling tinggi u dpt berapa?

hudhud said... REPLY

@Salmia dah tukar haha :P

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha i rasa maybe bintang u kena banyak kot? huhu

hudhud said... REPLY

@naz Alhamdulillah la naz :)

hudhud said... REPLY

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o thanks :)

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. dah tukar dah hiihi. sikit je. RM 15 camtu la. huhu

PinQib said... REPLY

LOL.. nice header.. is this ur new layout?

Post a Comment

Next Previous Home