Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, August 11, 2010

Tak pernah lagi ada couple yang dating kat so called Museum, macam gua.

Ok ok, ni nak cerita ni. This was so unplanned event yang kitorang buat secara tak sengaja. Macam ni cerita nya. Hari Ahad hari tu, dalam jam 3 petang la, I and Chako gerak pergi KLCC dengan harapan nak tanya berapa harga modem Digi Broadband. So kitorang pun tanya la kat Digi outlet kat KLCC tu. Nak tahu berapa? RM 180 ! Acik dia lah ! Haha. Gila mahal kan?


So disebabkan dah tahu dengan harga dia yang super bombastic tu, kitorang pun plan nak balik la. Lagipun KLCC super ramai orang petang tu.


ok, gambar ni tak nampak ramai pun haha.

So disebabkan kitorang dah tak ada idea nak pergi mana, kitorang round la satu KLCC tu. Dah boleh tawaf dah. Nak tengok movie, cerita macam takde yang menarik je. Last sekali jalan-jalan kat area Petrosains. Then Chako tiba-tiba mengeluarkan satu ayat yang bernas sekali. 'Jom pergi Petrosains nak?'. Lebih kurang macam tu la. Haha.

So I agreed but have to see the price first ! Karang satu kepala RM 50 ke tak kuasa makk. Haha. And tak sangka price untuk masuk Petrosains murah gila. Tapi malangnya ! Ticket to Petrosains dah sold out. Yang ada ticket Muzika je. Muzika ni macam music exhibition but yang berkaitan dengan science la. Sebab macam dah takde benda nak buat, Chako pun kata selamba je la kita masuk. 

Ok, to be honest, sedikit bosan. Haha. Idk why, but I don't think Malaysia is good with this kind of stuff. Museum kalau ada pun bosan. Entah la kenapa kan. But bosan-bosan pun kitorang la orang yang last keluar dari tempat tu. Hahaha. Semuanya sebab Chako la dia try portable lama sangat. Bajet DJ la tu -.-






Sorry gambar sangat sikit sebab kitorang ingat tak boleh snap pic dalam tu. Sekali boleh. Dah tau tu pun last minute, so tak sempat la. Huhu. Before balik I teman Chako smoke kat luar and sempat la snap some pic tapi I tayang satu je la :P


Muka I lain T__T

Kesian Chako kena teman I even dia sleepy sangat. Thanks sayang btw if you read this ♥ hehe

P/S : kalau ada sesiapa nak tahu harga ticket untuk masuk Petrosains boleh bagitau I. Nanti I buat entry special about that :)

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Amely Amber said... REPLY

hahaha rm180 ? ckp kt dia asal tk rm200 trus ?

Chybee said... REPLY

suke tgk muka u kt gmbr last tu. hehehe...lain ke? nmpk sama je :D

LiFe KaMi said... REPLY

mahal jugak, kena try pegi nie.. Selamat berpuasa dr kami untuk anda sekeluarga..semoga kita dapat menunaikan ibadah puasa dgn sempurna..

lassiegewdix said... REPLY

besh tak mauk muzika tuh ?
tak pernah lak pegi .
petrosains tyme rombongan kecik2 pena a .
HAHA

PinQib said... REPLY

haa. weird but sweet LOL


Latest entry. Mai la singgah. 
Apa menu sahur anda?

hudhud said... REPLY

@Amely Amber haha tu la pasal. bengang je

hudhud said... REPLY

@Chybee nmpk mcm org tua? LOL

hudhud said... REPLY

@LiFe KaMi tu la try tny kat outlet lain. selamat berpuasa jugak :)

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix best? tak best sgt la. bosan sbb sikit je exhibition dia. petrosains lagi la i tk pnh pg lgsg haha

hudhud said... REPLY

@PinQib haha kann? thanks btw :D

Post a Comment

Next Previous Home