Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, August 4, 2010

My 11th buffered earning !

Nuffnang sekarang makin baik hati dengan bagi I banyak buffered earnings. Terbaru, I dapat lagi satu BE.


OSK Investment Challenge. Thanks ♥


I pernah dengar jugak pasal Investment challenge ni. First I dengar masa I kat UM. Time tu diorang sibuk cari orang. Tapi I tak join la sebab bab-bab investment memang I lemah la kan haha.


Btw, there's few people yang tanya I what is BE. Well I pernah blog about this so you guys just cari dekat bahagian tips kat menu bar tu ok? Click situ. Ada kot. Kalau takda bagitahu I.


OK lah, masa untuk buat assignment. Tata !  :D

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Liyanaa. said... REPLY

kaya lh u ni, belanja i ey :)

Malek Ku said... REPLY

macamana nk setting nuffnang ni.. apa beza default ads....charity ads... n CPC ads... blog u guna setting ap?.. jus askin-newbie

Nur Areefah said... REPLY

wah banyak nye~

suzzsuzie said... REPLY

banyaknya huda...mewah la ye

naz said... REPLY

oh kaya lah hud hud haha

Post a Comment

Next Previous Home