Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, August 24, 2010

How come you never tell us about your Ramadhan?

Haaa, pelik tak kat blog I ni tak ada satu pun cerita pasal bulan Ramadhan. Makanan ke, apa ke. I tak puasa ke ? Ish ish apa pulak macam tu haha. Mesti la I puasa. Tapi I macam tak ada mood nak story pasal Ramadhan ni.

Sebab nya, I jauh dengan family ! Sobbss sobbss.

Tapi nasib baik this year kir amacam lucky jugak sebab I selalu berbuka kat rumah Encik Boyfriend. Mak dia masak, takpun kadang-kadang mak dia beli makanan, so takdela I merasa sahur atau berbuka dengan meggi je macam tahun lepas. Haha makanan wajib bagi student time Ramadhan, Meggi ! LOL.

Then, dah nama pun berbuka sama dengan mak mertua mak Chako, uish segan la pulak nak snap snap gambar makanan depan mak dia. Kang mak dia ingat I gila pulak. Tak kan la nak bagitau 'makcik sorry ye nak mintak izin tangkap gambar jap, nak masuk blog!' Haha tebiat nama nya tu :P

Apa-apa pun, I happy sangat even tak dapat berbuka and sahur dengan family sendiri, family Encik Boyfriend pun boleh. Terasa macam dah nak kahwin pulak, ewahhh ! Belajar dulu woi. :P

Tunggu la nanti I dah balik rumah parents I kat Ipoh tu, insyaAllah blog ni akan bertukar jadi blog makanan. Haha. Takdela sampai camtu. Tapi satu je ni, baju raya tak beli lagi. Huwaaaa camne la nanti. Maybe tak ada baju raya kot ? Tahun lepas punya pun dah berlambak. Kata nya nak sedondon dengan Chako. tapi dia pun tak decide lagi nak pakai baju color apa.

Tapi yang penting, I nak snap gambar masa Chako pakai baju melayu. Tak pernah tengok ! Hehe


Mahal kita

2 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ery Farieha said... REPLY

wahh
best2
untung ade bf
kan? ;)

eka said... REPLY

korang sweet sanad sanad doe , huhuu (:

Post a Comment

Next Previous Home