Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, July 31, 2010

My 10th Buffered Earnings

Hello people.. sroottt..srottt..


Sorry, sorry, flu lah. Hehe. Ni mesti sebab I kena habuk dekat bilik I ni. I tak tahu la kenapa lately ni senang sangat I allergic dengan habuk. Kadang-kadang rasa menyampah sangat sebab I tak boleh nak minum air sejuk, lepastu selera makan pun tak ada bila flu + sore throat. Ni pun nasib baik macam tak ada la demam sangat. T___T


Oh btw, dalam pada traffic I jatuh menjunam lately ni, Nuffnang baik hati jugak nak bagi I new Buffered Earning from Master Card. Thanks Nuff. Macam biasa lah, sayang lebih. Hehe. So, I rasa BE ni tak ada la bergantung pada traffic sangat. Betul kan? Tapi jangan la biar sampai tak ada orang langung masuk blog anda. haha.


Ok itu je la, simple update. Just nak share my happiness and sadness at the same time. Haha. Nak sambung buat assignment ni. 


Tata !

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

suzzsuzie said... REPLY

ooo...mastercard tu ye....buffered earning ni apa kelebihannya huda

velasrizal said... REPLY

wah byknye rezki u ni..

Produk 3 in 1 Membahayakan Kesihatan ?

Ery Farieha said... REPLY

apa byk sgt ni?
i 1 je
huwaaaaaaa

hudhud said... REPLY

@suzzsuzie buffered earning ni kalau kita dapat kita lucky sbb kita tak perlu tunggu org click baru earning dia naik :)

hudhud said... REPLY

@velasrizal Alhamdulillah :)

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha entah I pun tak tahu kenapa banyak hehe :P

edaolala said... REPLY

congrates dear !:D

daimpressive said... REPLY

salam ziarah

suaraserak.blogspot.com

Serak Itu Suatu Abstrak. Nampak Nyata. Boleh Dirasa. Kedengaran Ada. Tapi Fizikalnya Tiada.

Post a Comment

Next Previous Home