Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, July 4, 2010

goodbye messi, hello new sandal !

wehuuu Argentina kalah? So unbelievable la weh ! Ada messi tu. Siap kena tapau 4-0 lagi. Kalau 2-1 ke boleh la terima. Ish ish ish apa la nak jadi ni. Encik Boyfriend dah la support Argentina tadi, kesia dia kena bahan dengan all of his friends. Siap merajuk and nak balik lagi. Haha kelakar. Last sekali sebelum balik dia jerit, 'hidup germany !' , memang bantai semua orang gelak la hahaha.


Well today, I keluar Pavi la. Tapi-tapi takde gambar la !! Haha. Sebab nya kitorang sibuk berjalan ke sana ke sini masuk kedai itu ini, and lepak pun kejap je kat entrance 'budak-budak market' itu. Hehe. Tu zaman i muda-muda boleh la lepak entrance tu. Now dah tua, eh silap, dah matang, so memang tak lah I nak lepak entrance tu lagi.


Tapi ada la, beberapa gambar before kitorang pergi Pavi. Time ni tengah tunggu Encik Boyfriend siap.






gambar-gambar mengundang T___T

Nak tunggu Chako bersiap macam nak tunggu kucing bertelur. Sikit punya lama nya. After dah siap semua I pergi withdraw duit dulu, untuk urusan jual beli dslr tu. Dah ada buyer dah for that dslr. Tapi kesian pulak dia kena tunggu sampai Selasa sebab I dah start busy. Charger pulak tengah repair haiyaaa. To Amalina if u read this, I'm very sorry ok? Huhu. 

Dekat pavi I tak shop apa pun. Sebab Chako tak bagi ! Demmit. I nak masuk Zara boleh dia tak bagi. Bergaduh-gaduh jugak la depan Zara tu. I buat la muka merajuk I lepas tu dia kata 'ha dah dah jom masuk'. Lepas tu dia masuk, laju je tak tunggu I pun ! Lepas tu dia suruh cepat la pergi tengok. And memang I tak tengok la haha. Hoi apa membebel banyak sangat part-part gaduh ni?

Ok skip. Part geli-geli tak boleh lama-lama.  :P

And then I beli sandal ! Dekat nose. Ala nose, murah je. Tu pun bersoal jawab dulu la dengan Chako sebab dia tanya I buat apa nak beli. Haha. I malas pakai kasut actually nak pergi class. Sakit kaki la. I biasa pakai flip flop je tapi nak masuk library tak boleh la. Plus, memang tak boleh pakai flip flop pun dalam UM ! I je yang berani mati haha.

Nak tengok sandal I? Ni haaa

ok ini la dia... hoi ini apa ! kotak kasut kot. I nose punya kotak dunno why hehe.

cantik kan? oh my sandal  :P

So sandal ni je la yang I dapat kat pavi. And tadi I meet my friend jugak, owner nikon d3000 tu. To Amalina, don't worry. It safe with me? Tak percaya? Ni tengok ;


muka mengundang kan? I know T____T

Ok lah. dah terpanjang pulak entry ni. Hehe. Nak pergi godek-godek Photoshop kejap ni, pening. JPA, oh duit JPA, cepat lah kau masuk ye. I nak reformat laptop and beli external ni huhu. And finally I've decided, I nak beli E72 yeah ! Bye bye semua. Night

15 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ahmad Tajuddin Abdullah said... REPLY

teruk sangat Argentina...even TTC sokong Argentina,tp kalah tetap kalah lol....

hudhud said... REPLY

@Ahmad Tajuddin Abdullah tu la, sama macam England. Apa la masalah dorg ni huhuhu

Pinky Pixie said... REPLY

en boyfren sy pun penyokong argentina. haha. terus kne bahan kat fb sbb guna jersi argentina. automatik tukar gambar.. ngeee~

chantek gak sandal tuh. blink2.. =)

Uruchimaru @ kf said... REPLY

orange akan makan german hee........!

*∽ IZAN ∽* said... REPLY

adoiii.. camne leh kalah Argentina nih.. sadisss betull.. ANyway kalau nak dengar lagu Aizdean zassssss....!!

http://sweetomoide.blogspot.com/2010/07/ziria-premium-edition.html

Hassanah said... REPLY

world cup tahun ni mmg unpredictable

ciknamr said... REPLY

hehhe ye amalina disini sudah bc..
sokay huda..
n nt x yah da send pic kat fon sbb u da ltak kat blog neh..
hahahahhaha nt kasi ayah i tgk..
bese lah mak ayh mesti worry..
neway thx eyh nt tolon antar kn kat shah alam.
nt i blanje u topup :)) heeeeee

sureen chew said... REPLY

babe:) thx~I click your nuff bck~ huhu..argentina kalah~ its okay la..game jer.heheh.. btw, I'm nose's big fansss~ love its high heels~

hudhud said... REPLY

@Pinky Pixie kena bahan tu tak tahan ohh. nak gaduh balik pun ssh sbb dah kalah haha

hudhud said... REPLY

@Uruchimaru @ kf german kuat wooo :P

hudhud said... REPLY

@*∽ IZAN ∽* tk percaya kan? huhu

hudhud said... REPLY

@Hassanah tp rasa nya macam german will win. haha

hudhud said... REPLY

@ciknamr hehe tak yah la babe haha

hudhud said... REPLY

@sureen chew yeah, high heels dia superb kan? hehe

** a i l y ** said... REPLY

wahhh sandal dia! NOSE. hehe ^_^

Post a Comment

Next Previous Home