Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, July 21, 2010

Low Yat, E71 and secret plan.

Morning peeps. Perasan tak I semakin banyak pulak simple update kan? Hehe. Ok la, entry ni saja je nak cerita what happened in my life for the past few days.


So semalam I ke Low Yat dengan biasala siapa lagi kalau bukan Encik Boyfriend dengan teman gay nya iaitu Seyn. Ha ha ha. I nak cari external hard disk and Alhamdulillah I dah dapat satu. And actually, I pergi repair phone I sekali.


Ye phone E71 yang I baru beli tu rosak sebab tangan I yang gatal ni.


At first, I download banyak la jugak themes. Then I start gatal dah, download application pulak. I download application flip font. Then bila dah install semua, dia suruh I restart phone. Hah, memang restart la sangat kan ! Terus I tak boleh on phone I. I message Rara and pagi tu baru dia reply, dia cakap flip font tu apps yang dah rosak T____T  Rugi tak tanya Rara awal-awal. Kalau tak takdela melayang duit i RM 190 semalam repair phone je T___T


Agak lama jugak la kitorang semalam kat Low Yat. Mula-mula pergi kedai ni nak repair phone, then dia cakap kena letak phone sehari kat situ. Then Chako cakap tak payah, takut macam-macam pulak benda yang dia curi kat situ. Then kitorang hantar kedai lain, dia suruh tunggu 1 hour untuk dia check apa yang rosak. After 1 hour, dia bagitaw apa yang rosak then suruh tunggu lagi sampai dia call. Hah kitorang apa lagi, terus balik la hahaha.


Dalam petang macam tu baru I, Chako and Seyn gerak Low Yat balik dengan Seyn's mom. Tapi singgah sogo kejap makan sate Auntie Seyn belanja then naik monorail to Low Yat. Waiting for that Chinese guy at Starbucks then here it goes, my phone ! He he sedih I tau berjauhan dengan dia. Heee  :D  


Itu semalam, dua hari lepas baru I tahu yang blogger famous a.k.a kawan satu campus I ni, duduk satu blok dengan I. Ha ha. Ain la dia tegur I masa I turun bawah. I tak nampak dia pun, I rabun. Or shall I say yang I blur? Ha ha ye blur. Ok la lepas ni ada la gang nak borak-borak nanti.  :D


And for today, tengah sedap-sedap hujan ni, I tak boleh sambung tidur la pulak sebab pukul 9 dah nak kena gerak ke UM. Haiyaaa so malas T___T


Well, phone dah siap, boleh la snap snap like mad lepas ni. Haha. Chako cakap dia nak tolong I sikit supaya blog ni lagi gempak. Apa kitorang nak buat? Tunggu la. Tak tau la gempak ke tak, tapi kat overseas dah famous la cara ni. Hehe. Tunggu tau !


Thanks for reading guys !


sarapan pagi. HAHAHA

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

mrs.JamaL said... REPLY

sedapnye..taruk chease banyak2...

mm 1 lagi..gempakkan la blog akak skali ee..hu..hu

RafikJahat said... REPLY

i pun guna E71. nasib takat ni, takde masalah sangat, just kadang2 restart sendiri je.

pasal download app tu, dah selalu sangat dah. tangan gatal sangat kan, cam tangan u. hehe.

hudhud said... REPLY

@mrs.JamaL hehe akak nak gempak camne tu? boleh tp skg huda busy sikit. hee :D

hudhud said... REPLY

@RafikJahat haa ni yg takut nk guna ni hoho

lily lotus said... REPLY

oh my! ur breakfast tu..so tempting..hiks

Post a Comment

Next Previous Home