Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, July 31, 2010

beware of sex maniac in formspring.


HAHAHAHA acik dia lah ! Tang mana yang I sexy pun I tak tahu. Ala setakat baju nampak tali bra kat header tu pun dah dipanggil sexy ke? Come on la guys. I'm not wearing short skirts, or even hot pants you guys dah nak panggil I sexy? Bodoh nya you ni, haha. Lifeless betul awak ni ye.

Lain la kalau I pakai sexy nak mati, boobs pun terjojol. Tu memang salah I la kan. Biar lah orang bodoh ni teruskan benda gila dia tu. Kalau dia berani sangat, nak jadi sex maniac sangat, kenapa tak letak je profile dia? mana tahu ada bitches kat luar sana yang berkenan ke? Hahaha.

Lantak dia lah, tapi macam kena be careful la jalan dalam gelap. Kang kena tarik. Haha. Takpe, Chako selalu ada dengan I kalau I jalan malam-malam  :P

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

sureen chew said... REPLY

ewwwwww :ice pervert la! hate it :@
mmg lifeless tol diorg~

Azura Ani Salaim said... REPLY

STUPID! gatal tapi tak brani pula letak pic dia, hahahaha, gatal malu2 ke?

eqacashperlala said... REPLY

ERK!

SERAM KOWTTTT

hudhud said... REPLY

@sureen chew yah. idk actly guy or girl did this. but org yg buat ni sgt pervert !

hudhud said... REPLY

@Azura Ani Salaim dia takde bini kot hahaha

hudhud said... REPLY

@eqacashperlala agak seram la huhu

Post a Comment

Next Previous Home