Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, July 12, 2010

Digi Broadband Website - A good site to help you choose.

Hello semua, hari ni nak I nak ajar you guys macam mana nak gunakan website Digi Broadband dengan jaya nya. Hehe ayat skema habis  :P


1. Ok sekarang go to this site ; BROADBAND by DIGI.



2. Nampak perkataan yang di bulat merah itu? Now anda click situ untuk tahu apa broadband package yang sesuai for you guys.

ok, now anda confuse nak guna yang mana? Jom kita ikut step yang seterusnya. This step will guide you to choose which packages suit you the best.

3. Click pada Plan Recommender. And you'll see this page, exactly looks like this ;

nampak button Let's Begin tu? Click there, answer the questions and it will guide you on which package you should choose  :)

4. If nak tengok coverage kat tempat anda, just click pada "Coverage" di menu tab.

Ok for more information, just go to their website yang I dah bagi link kat atas sekali tu. You guys boleh buat macam-macam lagi. Explore the website ok !  ♥

P/S : Gonna get my Digi Broadband, soon !  :D

9 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

HEMY said... REPLY

aku dah tobat la ngan broadband wireless dengan brand telco ni...cam harammm

naz said... REPLY

i dgr digi broadband sgt consistent

annadzirah said... REPLY

hoho.
i'm using celcom aite now.
d:


ENTRY BARU ; Kak, Nak Beli Barang Ni Tak?

♥ shag ♥ said... REPLY

ohh aku nk beli DiGi gak aritu. tp cancel. sbb die suh beli yg mahal punya. haha. mmg aku tak nak lah kan. kejam! ;Pp

Legasi Piston Pecah said... REPLY

bagus ke service broadband ek?
-----------------
Selepas 2 minggu menanam AV

ijat_asni said... REPLY

thx for the info~~

ikoko said... REPLY

sepupu ada guna digi broadband ni kat uitm segamat..

terasa nak sangat guna digi punya services. daripada dulu, tapi belum ada kesempatan.

dulu pernah guna digi prepaid (sorry cam lari topik je komen ni. huhu. takpe ke? adeh)

.. rasa sangat banyak features yang disediakan digi..

tarmizishukri said... REPLY

seriusly klu korang dalam kawasan liputan Turbo3G memang wajibla pakai DiGi hehe.. Aku pakai pakej Discover, kuota 3Gb yg aku hanya ambik masa sehari je nak penuhkan kuota tu, wlpun kuota penuh speed mmg xda beza sgt, masih boleh dnload torrent dgn jayanya..hehe.. aku ada jgk buat review psl broadband digi kat blog aku, siap ada screenshot. Lgpun DiGi ni syarikat international, so servis mmg baek punya wlpun coverage terhad sbb kerajaan xkan bagi DiGi luaskan sgt coverage sbb telco local pasti gulung tikar :mj

AienAina said... REPLY

Lepas kuota penuh, tak kena bayar caj tambahan ke?

Post a Comment

Next Previous Home