Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, July 17, 2010

dunia blogging makin sunyi?

I rasa dunia blogging ni makin sunyi la.
Orang yang datang comment kat blog I pun dah jarang.
Kat GB pun, even dah refresh banyak kali, tapi still cerita yang sama kat atas sekali. Kalau bertukar pun, setakat dua, tiga je entry baru.
Kenapa ye?
Orang semua nak stop blogging dah ke?

P/S : Will come out with a cool idea of blogging. Wait for it ! Collaboration between me & Encik Boyfriend  :D

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

mrs.JamaL said... REPLY

mungkin

CintaNajihah said... REPLY

sye pown rase cm 2. xramai da kumen post sye. (bajet b4 nih ramai) haha.

xazryx said... REPLY

diorang sibuk kot .aku pon bz gak nih .tp ade gak mase update blog .

diriku said... REPLY

mgkin sbb blogger bz kot..sbb skrg dh stat sem baru..

Hazwan Arif said... REPLY

btol2..mgkin ramai yg blogging sbb trend, bkn btol2 nk bloging

PEJUANG KESENIAN EXTREME said... REPLY

Bukanlah..Tak ada cerita yang menarik..tu yang dirg x visit blog org lain tu..

n than about Entri..tah2 ping entri masa malam.,memang la jarang org ping..

Skype Crew said... REPLY

stuju2...skype rse pn mcm da kurang blogger2 update blog dorang...sblm nie biasanya bkn men rancak lagi kt GengBlogger.

tp meb blogger2 skang nie bizy sket kot..cam skype pn hr tu 2mgu gk xupdate blog.hu3...

saya_arief said... REPLY

ade perasan gak..
makin kurang cket post..
ntah la..

lassiegewdix said... REPLY

mybe :)
busy kowt .
like me .
HAHA

Uruchimaru @ kf said... REPLY

mungkin kepuasan bloging sudah menghakis..!

liyana aziz said... REPLY

setuju dengan diriku, sebab sem baru dah mula, so semua sibuk dengan hal ehwal kolej... hihihihi..

dakni contoh terdekat... weekend je baru berpeluang merayap dalam dunia maya

Hapiz Rahman said... REPLY

ok je aku rasa..

Post a Comment

Next Previous Home