Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, July 10, 2010

Contest peraduan pic cantik

I ternampak contest ni dan saja-saja nak join. Tak ada pengaruh siapa-siapa mahupun di tag oleh sesiapa. Ops silap, ada pengaruh duit. Haha yah, menang boleh dapat RM100 ok.


Gambar yang I pertaruh kan adalah




For Nurul Huda, eh eh bukan kepada I, ni nama cik penganjur ni Nurul Huda, tersama la pulak. Ha ha ha. Oh ye kepada cik Nurul Huda, sorry gambar macam buruk sikit sebab guna webcam la. Huhu

So for those who wanna join this contest, simply click HERE for the rules &regulation.  :)

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

edaolala said... REPLY

rasa mau join tapi i tak ada pic banyak skg yang lawa2.. waa :(

Hamzah Ian said... REPLY

cun jgk ko nih.. haha

♥ shag ♥ said... REPLY

woah. kompem aku join :DD

sueIM said... REPLY

i nak join !!!
hehehe , 100 yeah :)

nn said... REPLY

goodluck babe! :)

Post a Comment

Next Previous Home