Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, July 7, 2010

Plan mesti baik di hari-hari percuma.

Hello people !


Ni nak bagitaw. Anda boleh je comment kat blog I ni. Cuma, comment tak boleh nak publish buat masa sekarang. Disebab kan masalah dah publish tapi comment tak muncul-muncul, so I decided untuk simpan je comment tu lama-lama sampai jadi pekasam, eh takdelah, simpan kejap sampai masalah blog comment ni dah settle :)


Berita baik, esok I takda class so maybe plan nak jalan-jalan & tengok movie sekali. Dah lama tak tengok movie dengan Encik Boyfriend. Ni tengah nak fikir tengok cerita apa esok. Opss kejap lagi la, sekarang dah kul 12.19 lupa pulak. Haha.


Well, been thinking of Predators tapi macam seram je. Ke nak tunggu sampai 15 July ni? I tak sabar nak tengok Inception ! Harap-harap I dapat menang contest yang Nuffnang anjurkan so that I can win the Inception tix ! :D


Ah one more thing, I rindu sangat Buffered Earning. Hope boleh dapat lagi  :)


P/S : mengidam coco crunch and milo, tak pun milk. Yummy

1 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

[[iidyLL_iceneSS]] said... REPLY

wooo...
predator??errrr
xsbr nk tgu movi br...ngee~~

coco crunch m'igtkn sy pd seseorg...

Post a Comment

Next Previous Home