Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, July 2, 2010

morning Malaysia !

Now dah 7.02 am and kejap lagi I dah nak balik KL dah. Happyyyyyy :D


Pagi-pagi I dah dapat chat dengan Encik Boyfriend, and dia kata nanti dia nak ambik I. Huh ye la tu. Entah-entah tidur sampai ke sudah. Haha.


I tak makan lagi ni adoii sangat lapar.


Just a simple update, I nak cakap thanks to everyone yang comment dekat my previous entry. Ok for you guys yang bagi support ni, I tak kan stop blogging ok :)


Ok lah, I lapar. Nak pergi geledah dapur jap. Hehe. 


P/S : While I'm away jangan lupa click my nuff and bagitahu I dekat chatbox taw nanti I click you all punya Nuff banyak-banyak ! Hehe Love ya ♥

15 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Wan said... REPLY

morning jugak.. selamat berhari jumaat.. buhehehe :)

naz said... REPLY

aikk bersemangat untuk blog semula hahaha i tak klik pun nuff u. jadi u klik nuff i ok hahahahahaha ok yela i klik u punya

Hapiz Rahman said... REPLY

monink!

Boy said... REPLY

wahhh enche boyfren ambikkk

eh i da klik.. ade iklan astro tadi.. hehe

♥ shag ♥ said... REPLY

oomygod. kau dah blk um ke? hahaha br nk tny psl nuffnang tu. sgt femes je. tp tade knowledge about it lah. uhuk.

anyway, good luck with ur study :mj

Syida Shukor said... REPLY

ehhhhh blog u best lah . bialah diorang nak fikir apa . yang penting u blogging sebab u yang nak okay :D

and blog u cantik . envy ! :e

Pinky Pixie said... REPLY

alamak, suda masuk tghari pulak. hehe

hud hud jgn stop blogging ok.. rase sunyi follwer u nnti, bile xde sape yang nk jenguk. u very friendly.

peace! =)

hudhud said... REPLY

@Wan ngee ngantuk nihh :P

hudhud said... REPLY

@naz ala, ala tk nk click tkpela buekk :P

hudhud said... REPLY

@Hapiz Rahman niteeee ! :D

hudhud said... REPLY

@Boy hehe tq :D

hudhud said... REPLY

@♥ shag ♥ hehe tanya je la. i jawab :D

hudhud said... REPLY

@Syida Shukor hehe okay. cantik eh? penat kot nk buat haha :P

hudhud said... REPLY

@Pinky Pixie hehe thanks, ok tk stop la :)

heart~ said... REPLY

hi dear...da ade kat KL ke???

i lusa baru bali...hehehe

tp i paling atk sabar nk tunggu esok sebabbbbb jeng jeng jeng =P

Post a Comment

Next Previous Home