Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, July 30, 2010

Change layout, again?

I love my current background. Tapi ramai sangat la yang complaint page load lembab. Haihh sedih pulak nak delete layout ni. I'm not sure apa yang buat lembab. Whether the widgets or what. Tapi serious, I buat all the widgets so that my blog ni reader friendly sikit.

I tengah fikir macam mana nak buat template baru ni. Definitely simple je. Maybe I nak guna basic template je. Letih nak edit-edit ni. Huhu. 

Siapa boleh tolong buat kan template blog I? Hehe :P

I love him, my blog and my new umbrella. haha

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

ciK LyndaWawa igUana said... REPLY

saya tak reti buat layout.....=)
huhu

salam singgah

edaolala said... REPLY

yup yup. bila i open cam lambat sikit dear :) better pakai biasa punya lagi laju. huhu

Abu Ubaidah said... REPLY

ok jer. internet dorg kot yg slow. haha.

naz said... REPLY

i rasa dah friendly sangat blog u ni. so no need buat kaw kaw lagi haha

Azura Ani Salaim said... REPLY

lambat ke? saya masuk ok jer, lebih laju drpd open blog saya sendiri, opps, hahaha! Anyway, i love this blog!

sueIM said... REPLY

serius belog u okeh jeh , ta lembab langsong okeh , tatau la kot da slalu bukak ..

Aina Zamsari said... REPLY

mana ada lembab . okay je . love your new layout :) shoo cute . where you get this kind of cute thing layout? geramm ohh .and love your blogg :)

Post a Comment

Next Previous Home