Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, July 13, 2010

Nuffnang & Alexa Rank buat hari period pain I menjadi indah.

Hello semua !


I dah jarang update blog kan? Busy la with classes. Ni pun tengah berebut-rebut nak daftar tutorial pulak. Dah la ada 3 BE tengah running. Buat gila weh kalau tak active blogwalking. Disebab kan I tak beli broadband lagi, so memang selalu la I lepak rumah Chako, rumah family eh jangan fikir bukan-bukan. Hehe. I lepak rumah dia sebab dia guna Streamyx Wifi. Laju babe, tengok Youtube macam tengok wayang!


Haha, cakap pasal cinema ni, ni nak bagitau berita baik ni.


Tadi tiba-tiba tergerak hati I nak check e-mail I. I pun tak ingat sebenarnya I ada join contest yang Nuff buat ni. Tengok-tengok I dapat invitation lagi untuk tengok movie The Sorcerer's Apprentice dekat Mid Valley. Wah esok Inception, next week The Sorcerer's Apprentice pulak? Tak sangka, thanks again Nuff.


And one more thing, pasal Alexa Rank. Tak sangka cepat jugak dia naik. Ke memang dia naik cepat macam tu? Haha. I mana tahu banyak sangat pasal Alexa ni. Tapi alhamdulillah sebab dari 2 millions from the beginning I registered with Alexa, now dah jadi 600k+ .


Thanks for everyone yang dah follow, dah comment, dah tinggal jejak kat shoutbox. Kalau ada yang I tak jenguk lagi blog dia tu, boleh la bagitau sekarang. Kadang-kadang I terlepas tengok tak pun penyakit M muncul. Ha ha.


Nah hadiah untuk anda ;


Ya Allah, I pulak yang lapar tengok benda ni. Haha

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

sop said... REPLY

tahniah..
mmg hebat, dapat berterusan jemputan..

Wan Haffiz said... REPLY

zaazz...bestnyer dpt tgk wyg free..x penah lak try kontest tu..sbb keberangkalian nk pi tgk rendah sgt..jauh..hahha

Hapiz Rahman said... REPLY

sama a.. jarang join contest sebab memang rasanya memang tak dapat pegi..

♥ shag ♥ said... REPLY

jealous! oke byebye :DD

Post a Comment

Next Previous Home