Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, July 30, 2010

malu la kita awak baca blog kita.

Title mengundang lagi.


Ish lepas ni tak boleh la I nak kutuk Encik Boyfriend selalu. Sebab apa? Sebab ni.



I tak tahu pun selama ni yang Encik Boyfriend ni silent reader I. Haha. Tiba-tiba hari tu dia mintak url blog I. I tanya nak buat apa. Dia cakap nak baca la ! Oh nooo, malu I. Dah la banyak ayat geli-geli dalam blog ni. Hehehehe. 

P/S : Anda mengalami pengalaman sebegini? :P

16 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

apple said... REPLY

SEGAN KAN BILA DORG NGAKU DORG BACE.huu

Liyanaa. said... REPLY

chakoo, baca belog i skali tak? HAHAHAHAHA

hudhud said... REPLY

@apple segan gilaaaa haha

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. eh eh dia niiiii gatal eh hahahaha :P

edda(",) said... REPLY

okey ape dia baca.. atleast ade readers..=)

I n n z said... REPLY

babe, ur blog lambat gile nk full load .
i dah habis bace 4 blog yg laen, yg same3 load ngan ur blog, still, ur blog tak abeh load lagi .
;)

mancai said... REPLY

salam singah, huhuhu... segannya rasa kalau terjadi cam tu

xazryx said... REPLY

hahah .klu en.boyfriend xpela .

ciknamr said... REPLY

heheh i suka tp pastuh segan..
alallalala :D

*loue me* said... REPLY

my bf mmg tau i ada blog cuz i yg bgtau dia,"Eh! i dah update blog.u dah baca blom?".
kalau dia blom baca, i suh dia on9 cepat n baca
hahaha. keji kan

tp sumtimes dia lak yg remind i kalau i xupdate blog lama,"Nape u xupdate blog? update la cepat.."

hee~i rasa ok je kalau bf baca blog kita cuz at least kalau kita rasa xde org baca blog kita, bf kita tetap ada utk baca blog kita everyday

cuma..yg xbestnya, kita xleh nk open sgt.terpaksala jaga hati dia gak bila nk tulis sesuatu

tp xkisahla kn =)

soffya cik bulan said... REPLY

slm..dh dpt penyertaan akak utk contest..30hb, smlm last kan..

hudhud said... REPLY

@edda(",)yah tw tkpe hehe :)

hudhud said... REPLY

@mancai rasa apa tu? haha

hudhud said... REPLY

@xazryx hehe malu la u :P

hudhud said... REPLY

@ciknamr hehe sama la. pastu kang dia complaint nape letak pic dia yg tak hensem haha

hudhud said... REPLY

@*loue me* haiyooo cmtu ke? u tk segan ke babe? hehe

Post a Comment

Next Previous Home