Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, July 23, 2010

Contest Aku & Ray Bon

Dah lama bebeno ghasenye *ok wtf change now.haha*, dah lama betul rasa nya I simpan hasrat nak join contest ni hehe. Contest yang dianjurkan ileh bro Caer ni. Contest apa? Ni ha dia ;


For more info, click HERE.

Ok, so gambar yang I pertaruhkan adalah ;


Hehe I edit sikit je masuk polaroid application :D

I nak tag :


Jom join contest best ni. Closing date 1st September 2010 :)

11 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Lean said... REPLY

Dropping by ere. =). smiles

suhaida shukor said... REPLY

Ala.. I xpandai contest2.. hehe. eh you I aritu ada try nak wat widget cam Wowzio u.. da sign up, tapi bila dia directing ke blog I, yang kuar, bukan pasal blog I, yang macam display ='(.. How oh how...

fiezah91 said... REPLY

hehe.. gud luck ^_^

mohd sasuke said... REPLY

salam..polaroid?ngeh3...pic ni cool...caer wish good luck ye...ape pon klu nak tau update pserta bru klik je kat button pserta...de button update pserta contest...=)

naz said... REPLY

fuyoooooo cunn :)

edaolala said... REPLY

gudluck beb ! macam menarik je contest ni. huhu :)

hudhud said... REPLY

@suhaida shukor hah yeke? cuba u check balik betul ke u letak url tu

hudhud said... REPLY

@fiezah91 hehe thanks :D

hudhud said... REPLY

@mohd sasuke hehe ok caer. nice contest u got there :D

hudhud said... REPLY

@naz ambik hati la tu :P

hudhud said... REPLY

@edaolala mmg menarik pun ! join la :D

Post a Comment

Next Previous Home