Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, July 8, 2010

Tokan tak reti cakap Melayu? Ada kaitan ke?

Apa tokan-tokan ni? Tokan tu apa? Entah la. Yang I tahu tokan tu kira macam pusher la. Nak cari tokan dalam blog I ? Memang tak dapat la. Kalau I tahu siapa tokan, I bagi kat polis je. Ha ha ha. Ni nak cerita pasal keywords. Adoi, kelakar-kelakar je keywords sekarang ni. Jom usha keywords I pulak.



Keywords yang telah dibulat merah itu adalah keyword super funny. Apa benda la cari keyword yang kelakar macam ni. Ha ha

1. Contoh cakap Melayu.
- Mat saleh baca blog I ke apa? Maybe non Malay kot. Ish ish bahasa Melayu I pun terabur dik non, anda berada di blog yang salah ni untuk belajar bahasa Melayu. Takpe, esok I buat blog baru. Mari belajar bahasa Melayu. Ha ha ha

2. Apa tu tokan
- Sah-sah yang cari ni mesti orang yang tak tahu menahu langsung dengan drugs life. I tahu tokan tu apa. Tapi dalam bahasa budak-budak yang ambik drugs la. Hello, hello, I tak ambik ok. Tak percaya check urine la. Memang tak la I nak ambik drugs. My dad kan polis, confirm dia tahu punya. Nak cari nahas? Plus drugs ni merosak kan diri je. Ok membebel pulak. Hehe. Tokan tu sebenarnya apa eh ?

3. Borang pendaftaran akademi bolasepak.
- WTFish?! Ha ha ha. Mana la nak jumpa dik oi borang pendaftaran tu kat sini. Hehe. Kesian adik ni, mesti nak masuk akademi bolasepak sangat-sangat kan? Akademi polis tak nak? Hahaha.

Pelik-pelik je keywords ni. Nasib baik tak ada yang cari baju dota lagi. Hahaha

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

naz said... REPLY

selalu nya lucah je haha

Wan Ahmad Nabil said... REPLY

haha. ada jugak orang search macam tuh ? :D

annadzirah said... REPLY

hahaha.
nasib aku xpernah kena keyword pelik.
erk.
dota ada baju eh?.
T______T

Legasi Piston Pecah said... REPLY

haha..nasib baik yg di search tu takda perkataan lucah kan?ish3..
--------------------------------
Kebaikan minum teh panas selepas makan

hudhud said... REPLY

@naz nampak sangat malaysian suka cr benda2 lucah hahaha

Post a Comment

Next Previous Home