Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, July 3, 2010

shakur tu kan apa? kenapa dengan bf I ?

I tak faham apa masalah dia. Dia nak type Shakur tu kan ke atau Shakur tokan? Confuse mak. Hey my Shakur is not a tokan ok? Tokan tu apa? Entah, haha yang I taw tokan tu macam drug dealer la, alaaaa, pusher. Tak taw pusher? Hah lantak kau lah ! Hahaha.


Ni ha, I dapat taw dari sini :P


masih ada orang search pasal baju dota lagi T_______T

Ok I rasa I dah tahu apa yang I patut buat kat blog ni supaya ramai readers. Buat blog pasal dota la ! Pasal tips-tips nak menang ke. How to win dota? Phewwww mesti laku nok mak punya blog ! Hahaha.

Aduhh mengantuk pulak. I rasa macam nak sambung tidur. Patut ke? Sekarang dah jam 11 am. Hehe lantak lah tidur je la. Bye !  :D

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

PinQib said... REPLY

shakur tu tupac shakur ke?? wakakak


Jum singgah belog Pink!

Jeles dengan PINK !

PinQib said... REPLY

napa asik komen x leh???


Jum singgah belog Pink!

Jeles dengan PINK !

eNaSaN said... REPLY

kkdg bila ngk kat referral mcm2 akan kuar..huhuhu


klik2 astro my stOry tuk kamoo :e

Pinky Pixie said... REPLY

buat tips utk bdk2 yg men dota. konpem blog ni laku mcm goreng pisang panas.. hehe

peace!

Uruchimaru @ kf said... REPLY

dota pu haper huda?

Hapiz Rahman said... REPLY

erm??? dota?

Post a Comment

Next Previous Home