Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, July 21, 2010

What's really happening in the end of 'Inception' ?

Hello Leo. You wanna get in my dream? hihihihi


Ok siapa tak tengok Inception lagi sila angkat tangan ! Anda rugi ! Sebab movie ni sangat gempak bom bom kebabom lah I cakap. Top 1st box office movie in US okay. I dah tengok, lama dah. Antara orang pertama yang tengok movie ni kat malaysia. Bangga weh. Haha thanks Nuff


Ok pada sesiapa yang dah tengok movie ni mesti you guys tertanya-tanya apa sebenarnya yang jadi at the end of the movie kan? Perasan tak yang metal top tu spin tapi sebelum kita nak tengok metal top tu jatuh atau tidak, movie tu dah habis. If jatuh, meaning that Leo in reality, but if keep spinning maksud nya Leo's in his dream.


Mengikut Yahoo Movies dalam artikel INI, banyak spekulasi yang dibuat tentang ending cerita ni. Nak tahu apa spekulasi tersebut, boleh la click link tadi. Tak berapa nak faham English, you can always use google translate and if tak faham jugak, boleh la tanya I. Hehe  :P


Bagi I ? I rasa dia still dalam mimpi dia. Sebab? Anak dia sama dengan apa yang dia selalu nampak dalam mimpi orang lain yang dia masuk tu. And metal top tu macam lama je dia spin. Kan kan? Ish pening lah. Mintak-mintak ada 'Inception 2 - The return of the dreamer'. Hahaha suka hati I je buat tajuk sendiri  :P


So once again, siapa yang tak tengok lagi 'Inception', sila cepat-cepat pergi tengok movie ni. Don't miss out, sangat rugi ! Sebab movie ni ajar anda berfikir, seteruk mana pun realiti, ia selalu lebih memuaskan dari mimpi. I rasa la  :)


tiket kenangan dari Nuff  :D

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

ken said... REPLY

i still belum watch =/

fndrocka said... REPLY

eh..tak baiklah bagitahu ending kat org,hoho

apsal lambat sgt kau buat review...kan dah lama tgk..

Un Phat Lee said... REPLY

Cobb masih lagi bermimpi kot ending tuh.

aiza said... REPLY

hudhud...dah nengok dah?
baru nak belanja~ hihih...

Post a Comment

Next Previous Home