Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, July 20, 2010

Finally I've got myself a new phone !

Happy. Seriously. Even it's not my dream phone which is E72, but then janji ada E jugak depan dia boleh la. Hehehe.


I bought myself a new phone. E71. Second hand phone and murah je. Ok la janji dapat kan? Kalau tak dapat gigil, bak kata Chako haha. Lepas je dapat phone, terus I ajak Chako pergi KL sebab I nak beli casing and barang-barang lain yang tak ada which is usb and earphone. But then sebab dah lambat, I managed to get my new baby a new casing for her. What color?


pink.hahahaha. pink je ada sebab purple tak ada. bosan asyik merah je. nak jadi gegirl pulak kali ni  :P

Btw tadi encik Boyfriend bawak I pergi makan kat Sg Wang. Dekat floor atas sekali, baru I tahu ada foodcourt kat situ. Nama restaurant tempat kitorang makan tu Restoran Bintang something like that la. Super sedap weh. You guys mesti try if pergi Sg Wang ok  :D

So, apa lagi, photo session la. Layaaann  :D


I'm wearing;
top by TOPSHOP.
inner sleeveless by COTTON ON
Legging by NICHII
Bag by TEETOO
And flip flop by REEF. *tak nampak pulak haha*

Encik Boyfriend sedang try his new necklace. Jed tu gila lah, ha ha ha :P

Time nak balik jalan memang super jam. Benci KL ni. Orang semua tak reti bawak kereta. Blughhh


Btw, macam-macam themes I dah try. Semua I cari dekat ovi store. Thanks to Rara jugak sebab ajar I cara nak download themes tu semua.

Itu saja bye bye !  :D

9 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

♥ shag ♥ said... REPLY

pergh~ capai cita cita kau nk phone br ye? hahahahaha :DD aku bile tah nk tuka. tungu gaji bln ni. harap rm1k. lepas lah hp 2nd hand jugek. amin!

saya_arief said... REPLY

waa..nset baru..
nice..

fyna said... REPLY

hp mcm ayah i punye..hehe gmbr dia mmg cun!

Ajlaa Dzukarnain said... REPLY

Alaa..
u dpt fon baru.
and <3 ur top laa.
jeles!

hudhud said... REPLY

@♥ shag ♥ simpan je lagi gaji tu then trs beli ur dream phone :)

hudhud said... REPLY

@saya_arief biasa je u :)

hudhud said... REPLY

@fynacun tu biasa je. e72 lg cun :D

hudhud said... REPLY

@Ajlaa Dzukarnain hehehe saving la babe. thanks :)

Liyanaa. said... REPLY

bbe berape eh harga second? hehee i nak beli jugaaa tapi mcm konpius yg mana :(

Post a Comment

Next Previous Home