Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, July 23, 2010

I accident ! Wuuuuuu

Petang tadi, I and Chako plan nak lepak Avenue K, makan kejap. Then punya lah susah nya nak cari parking. Memang tekanan nak cari parking kat bawah Avenue K ni. Kalau dah tekanan, memang la maki hamun semua keluar. Haha. I siap gaduh-gaduh dengan Chako, and tengah sedap gaduh, sekali.

BAMM !


Hambek kau ! Gaduh lagi !

Chako dah marah gila babi. I bengang, keluar kereta, terus menangis kat tangga. Haha. Lepas tu Chako sibuk duk cari I. Ye la, sekarang dah baik. Dah kena pujuk. Ekekeke. Tapi, tapi, dasyat gila kan? Ni kalau nak ketuk mau RM 300 kena ni. Adoi laaaa -.-


Ni la dia tiang sial tu T____T

Huh sumpah tak nak masuk parking Avenue K dah. Gila sempit and gila sial kot. Camwhoring session dah terjadi before tu dah. Sebelum pergi Avenue K lagi sebab after dah balik tu dah macam menyampah gila, ha ha ha.


ni gambar last dalam kereta. Chako dah tak boleh bawak kereta dah T___T

27 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

JadyCloud said... REPLY

lol...

eqacashperlala said... REPLY

aiyo!
mahal juga nak repair ni

snowy said... REPLY

jangan gado gado....kereta rosak x pa ...janji jiwa selamat...

PinQib said... REPLY

haha.. sbar noh.. smua ni ujian..


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Aku nangis, muntah pening dalam sehari

suhaida shukor said... REPLY

Huk Huk shian nye.. mesti sangat tension... soh chako bayar =)

LiFe KaMi said... REPLY

mm sian,tp skit jer tu kot,kami dulu kemek dua2 pintu, sabar je yer..

hudhud said... REPLY

@eqacashperlala taw xpe. abg chako pun marah :(

hudhud said... REPLY

@snowyhuhu tak gado dah. :D

hudhud said... REPLY

@PinQib huhu okay. byk bad things jd hr ni

hudhud said... REPLY

@suhaida shukor mana ada byk duit nk bayar haha

hudhud said... REPLY

@LiFe KaMi kemek nak ketok tu cm sial oh mahal kot grrr

Faiz said... REPLY

aduyai..xpasal2..sian..lain kali jgn gado2 ek..
p/s: thanks komen kat blog..=) setiap komen anda amat dihargai...pndai perli ek kt komen..haha
***Hit My Latest Update Here***

sipisenan said... REPLY

nseb baek lggr dinding, klw langgar krete org, lg susa.. isk2.. krete org kne byr, krete sndrik pn gne ketuk.. xpe2. laen kali ati2. =)

bspotgurl said... REPLY

aduhhh, jgn gado-gado
sebab kadang bila kita gadi, emosi terganggu. bawak keta pun cam takleh nak focus

0sh!Nz d' sen0r!ta said... REPLY

xP haiyark.. tragik!!

sureen chew said... REPLY

oh dear, Luckily nothing happen to u la..shocked me! Take care yea ~ be careful next time ~

*loue me* said... REPLY

i xtau la kalau i yg ketinggalan zaman ke apa. just nak share je..

aritu keta my cousin pn kemek gk.org langgar masa dia parking kat rumah.tgk2 dh kemek dh.pastu bapak dia bawak keta tu gi ketuk.normally org ketuk la kan kalau kemek tp kedai tu guna kaedah spotlight.dia talakan spotlight tu betul2 kt tmpt yg kemek..pastu dia tolak je bahagian yg kemek tu.(erhh..camne nk explain eh).xsampai 10min dh settle

keta dia ada 2-3 kemek gk.hbs dkt 300 kot

Syida Shukor said... REPLY

sampai kemik bahagian belakang tu !

hudhud said... REPLY

@Faizeh perli apa ni? hehehe :P

hudhud said... REPLY

@sipisenan tu la pasal. bersyukur sgt sbb tk langgar kereta org huhuhu

hudhud said... REPLY

@bspotgurl tu yg bf i mengamuk lps tu. sbb b4 dia langgar tu, i bebel kat dia haha

hudhud said... REPLY

@0sh!Nz d' sen0r!ta kn ! sape la nak bayar huhu

hudhud said... REPLY

@sureen chew ya Thank God we didnt crash someone's car. huhu

hudhud said... REPLY

@*loue me* kejap je, tp nak bayar dia mahal nak mampos. baik i ketuk sndri je hahaha

hudhud said... REPLY

@Syida Shukor tu la pasal :((

** a i l y ** said... REPLY

hahaha dah kemek ! next time careful tau! :)

hudhud said... REPLY

@** a i l y ** baik cikgu ! :P

Post a Comment

Next Previous Home