Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, July 13, 2010

World Cup dah habis, wa nak buat apa ni?

Hello semua. Seharian ni I tak update blog langsung I rasa huhu tapi I pelik sebab visitors macam tiba-tiba ramai pulak. Selalu nya sikit je. Kenapa eh? Hehe. Alhamdulillah  :)


Tapi, tapi dalam happy tu I tengah bengang gila dengan mouse lappie I ni. Buat hal pulak diaaaaa grrrr. Ada pulak dia kata USB not recognized. Kalau I dah lempang lappie ni baru nak recognize kot. I paling benci kalau mouse tak boleh guna Arghhhh tekanan weh !


Btw tadi, masa I tengah lena diulit mimpi, boleh pulak adik I message I cakap dia dah beli baju Spain kat Al-Ikhsan ! Memang I jaga terus I call my dad. Jealous weh ! Even World Cup dah habis, tapi I tetap nak beli jersi tu hehe.Kat Danau, RM10 je kot  :D


Ni haa baju yang dah buat I jealous ;


muka tu tak tahan T____T

P/S : tekanan gila takde mouse ! Lepas tu pergi blog yang ada autoplay music, yang tak boleh nak pause ! Lagi super bengang ! Rasa macam nak mencarut je ! Argghhhhh tekanaaaaaannnn !!!

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

xazryx said... REPLY

hahaha .aku pon beli baju belanda kt danau je .RM10 .

ijat_asni said... REPLY

muke itu = jahat sgt rupanye
haha

velasrizal said... REPLY

mlm2 xleh tdo mmg xtau nk wat pe..dlu blh la tgk world cup..

Stadium Yang Bakal Di Gunakan Pada Piala Dunia 2018

ken said... REPLY

gonna miss world cup! =)

J said... REPLY

ahah.....kalo nak beli baju spain, ingat beli baju tu with the bintang on it. Hehehe.....

Post a Comment

Next Previous Home