Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, July 12, 2010

You tak payah sokong apa-apa la, mesti kalah. Haha.

Begitulah ayat yang I cakap kat Encik Boyfriend tadi setelah Spain menang. Sebab Encik Boyfriend gatal-gatal sokong Holland. Sape suruh. Ha ha ha


Tapi agak kagum la dengan Paul tu. Betul jangkaan dia kan? Gila lah. Lepas ni mesti orang tak pakai penilik nasib dah, orang semua pegi kat Paul the Octopus tu. Hehe.


Caya la Andres Iniesta ! You're my man !



P/S : jumpa lagi 2014 !  :D

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Fatin Aliyya said... REPLY

hehe mst u bangga kn team u menang..=D.i x kesh sp menang sp klh sbb i lbh die hard fans brazil n germnay..
tp for final i sokong holland syg klh pulak tp x per yg pntg smngt bola.haha

Sharinginfoz said... REPLY

tak apalah kalah sebab ref tak betul punya.

Spain Juara Piala Dunia

naz said... REPLY

casillas banyak selamat kan keadaan babe:)

♥ shag ♥ said... REPLY

hahahahaha. mesti sedih gile. sume yg die sokong sume bungkus ;Pp

xazryx said... REPLY

aku pon tgh sedih holland kalah .bengang tol .

hudhud said... REPLY

@Fatin Aliyya yah bangga & mcm nak jerit kuat2 kat mamak tu hahaha

hudhud said... REPLY

@Sharinginfoz ehh apa pulakk. spain mmg terror :P

hudhud said... REPLY

@naz hehe fyi, i tgk kejap je time ET hahahahaha :P

hudhud said... REPLY

@♥ shag ♥ mmg pun. tp kt fb dia sokong spain sbb dia kata nti kena bahan hahaha

hudhud said... REPLY

@xazryx lek lek jumpa lg 2014 :P

fndrocka said... REPLY

boyfriend kau memang sokong team yang kalah kut..sebab dia kesian

Rara Nasiha said... REPLY

yeahh,jpe lagi 2014! :)

Post a Comment

Next Previous Home