Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, July 30, 2010

blog I obesity ke?

I received some complaints yang mengatakan blog I lambat load. Is it? Sebab I open ok je. Tak ada la lambat sangat. So I nak mintak you guys punya opinion. Betul ke lembab ni? Kalau lembab I nak tukar layout lain :)



Terlalu lambat ke eh? Huhu.

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Anonymous said... REPLY

ha'ah lambatt.
yang cepat keluar tu header je.
then tunggu lelame siket baru klua post.

I n n z said... REPLY

wah overwieght neyh .
100 pun dah lumpy ;D

Liyanaa. said... REPLY

cuba u ubah popular post dkt bwh skali bhagian sidebar, i rasa situ yg obes, widget tu mst kene tunggu 10saat nak load T_T

Marya Hana . said... REPLY

haah, agak lambat nak tgk entry.
header je keluar dlu..

Nadia Helena said... REPLY

betul3..
dia keluar header, pastu dah lame sikit baru kuar yg bwh2 tu..

CintaNajihah said... REPLY

yup dear... kua header n stop jap, br kua y len...

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

hmm..
gua okey je..
hehe, gne lah streamyx~

Post a Comment

Next Previous Home