Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, July 14, 2010

Contest Foto Couple Paling Hot.

Wewiittt, I nak join contest lagi ! Sukaaaaaa  :D


Oklah, contest kali ni di anjurkan oleh Cik Nurul Comel kita. Fewiittt ngorat boleh? Haha masuk air eh Huda malam-malam?



ok, ni banner untuk contest ni. Ewah ewah kemain lagi laga-laga pipi eh? Hihihihi.

Untuk tahu syarat-syarat for joining this contest, just click pada banner tu  :)

So, I pertaruhkan dua gambar ! Boleh ke dua? Dia tak cakap limit pun. So I pandai-pandai la buat dua. Hehe. Jangan marah en Cik Murul. Nanti tak comel dah. hihihi


hot kan pouting? hot kan?  :P


bajet hip hop couple. hot tak?  :P

So, kepada siapa-siapa yang nak join, boleh la click pada banner tu. Tarikh tutup 31st July 2010.

P/S : I ingat nak buat couple photoshoot la. Siapa nak offer diri jadi photographer? Hehe

9 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

mrs.JamaL said... REPLY

comey..comey...

♥ shag ♥ said... REPLY

;(( this time i cant join. argh! nk cari boipren utk contest ni jela. hahahahahaha

♥ shag ♥ said... REPLY

eh baru baca blog si penganjur! aku boleh masuk lah! lompat lompat bintang.

Boy said... REPLY

waaaa nice2!

diraja22 said... REPLY

hot2 betul..

alin said... REPLY

ceewah! hope boleh menang pic u guys!:)

Nurul chumel said... REPLY

besh nye..
wish u luck!
:)

sueIM said... REPLY

u comel gler pic number 2 ...
i loiikkeee <3

Aina Zamsari said... REPLY

ala baru je break up ngan dia :-( bau nak join ohh

Post a Comment

Next Previous Home