Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, July 6, 2010

Germany supporters jangan sentap eh.

Siapa tak kenal Octopus Paul or Paul the Octopus. Haaa binatang ni la yang dah predict semua game Germany di World Cup. Termasuk la Germany akan menang against England hari tu. Yang masih ada sisa-sisa benci di hati I ni. Cewahh.


Tapi !


Paul the Octopus telah membuat kejutan dengan memilih Spain sebagai pemenang dan bukan lagi Germany. Wehuuuuu ! Kalau betul Spain menang, I sukaaaaa sangaaaatttt. Tapi kalau kalah jangan la ada Germany supporters yang hentam entry ni hahaha.


from ; google.

Agak-agak nya, Paul the octopus ni dah bosan kot tengok flag Germany tu. Dia nak yang macam lain sikit. Ha ha ha.

P/S : Go Spain ! 

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Syira ITIK KEJ♥M said... REPLY

cis punye sotong, buat sotong bakar baru tahu!

ilya ishami said... REPLY

wahahahah,xper2 pihak supporters germany redha je!! :pppp

Snoop said... REPLY

nak German jugak......:e

yo87 said... REPLY

aper barang spain. haha ;p

Hapiz Rahman said... REPLY

Spain balas dendam! GO Spain! go Uruguay!

Dawy said... REPLY

alahh . germany kena menang jugak .
tak setuju dengan paul . haha

Hanis Halid said... REPLY

apakah ... sudah pasti germany akan menang... si sotong tuh mmg ada2 jer

Wan Ahmad Nabil said... REPLY

entah entah dia nak hentam spain kot huda. haha

Post a Comment

Next Previous Home