Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, July 25, 2010

Shahz Jaszle reply Twitter aku weh. Korang ada ke? Hahaha

Ok, ok fuhh dah berhabuk rasa nya blog I ni. Sorry dah lama tak update sebab I busy dating dengan bestfriend I, Wida. Dia turun KL on weekend so teman dia shopping semua. Nanti I update pasal weekend ni sebab I tak upload gambar lagi, tak ada usb. Hehe.


Tapi tapi, I ada berita hangat dan sensasi ni. Excited woi. You all kenal Shahz Jaszle tak? Ala, hero Tari Tarina tu? Hari tu I ada hantar tweet dia, I tanya dia sihat ke tak. Masa tu before dia nak pergi Friday prayer. But few hours after that dia tak reply. So I ingat dia tak kan reply la, hampa sikit. Haha


But then tengahari tadi, I pergi Red Box for karaoke then kat situ ada la wifi kan, laju taw ! I open my twitter and so shocked sebab tengok SJ reply tweet I !!! Hahaha tak percaya??



Hehe I love SJ sebab dia langsung tak sombong with fans. He's still the old SJ, never change. I'm so gonna support you forever, dude ! Keep on rockin !  :D



P/S : Bila dah dapat usb anda akan saksikan entry yang penuh dengan gambar. Be prepared. Haha.

13 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

YuN said... REPLY

:r

Nadia Helena said... REPLY

wah..
bestnye..
hee..

ken said... REPLY

so cool right? =)

cik aiLebiu said... REPLY

x pernah lg tweet artis...mcm best pulak...hehe..

naz said... REPLY

dia ni pelakon tari tarina tu kan?

bellar0ssa said... REPLY

hoho, napelah aku tak kenal dia ni.nampak sgt duk ceruk kat india nun.

buaya said... REPLY

salam ziarah..

dijemput menjadi follower sy k...

lily lotus said... REPLY

no wonderlah berseri2 u harini :)

annadzirah said... REPLY

ngatkan yg sorang lagi tu..
rupanya yg ni.
ensem!!.

ekaLIFE vs mOmOx said... REPLY

hahaa ,
last week , i dew bkk twitter u laa ,
so , i pown dew 6pk shahz reply tweet u ! huuhu ..

eniey yusoff said... REPLY

okeh, kamu berjaye buat saye rase jeles ;P

NFN said... REPLY

i minat juga mamat ni :P

Bungakopi said... REPLY

wah...aku nak jugakkk..wahahaha. jelesnya akuu

Post a Comment

Next Previous Home