Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, July 4, 2010

mari lihat RENOMA saya !

Ini la RENOMA yang I heboh-heboh kan hari tu. I dengan Encik Boyfriend punya.


Tadaaaaaaaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.


erk !

Definitely no la kan, haha. Ni dia !



comel kan?

Renoma ni sangat nakal suka lari sana sini lepas tu suka cakar-cakar tapi nasib baik dia tak cakar I lagi haha. And I perasan Renoma ni suka tengok benda yang baru bagi dia, tengok lama-lama pulak tu. Lepas tu bila dia macam takut tengok benda tu dia lari pergi tempat lain haha. And Renoma sangat suka panjat-panjat. Lepas tu Renoma suka jerit. Dia suka meow kuat-kuat. Kalau dia meow kat bawah, sampai atas boleh dengar. Ini la Renoma I and Chako hehehe  :D

P/S : My dad tak bagi bela kucing. So bela dengan Encik Boyfriend lah. Hehe.

16 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

kurawk said... REPLY

woahhh..renoma seksi yaw...hahahha

saya_arief said... REPLY

comel3.

cik panadol said... REPLY

nk pinjam renoma boleh tak?

hudhud said... REPLY

@kurawk hahaha biasa la :P

hudhud said... REPLY

@saya_arief hehe mesti la :D

hudhud said... REPLY

@cik panadol tk blh sbb renoma ni kuat jerit hehehe :P

sherah said... REPLY

comel lah syg hhaha.innocentt :mj

Hassanah said... REPLY

haha ingatkan huda pakai renoma

ciknamr said... REPLY

hahhaha igt kn ape lah.. comel nye kucing..
i tkot kucing tp kucin sll jek dtg melawat kat umah...
bkn kucing yg jerit tp nt i yg jerit.. hahahhaha :D

hudhud said... REPLY

@sherah hehehe nakal ni taw takk :P

hudhud said... REPLY

@Hassanah mmg tak la kan hehe

hudhud said... REPLY

@ciknamr hahaha i takdela takut sgt tp bila dia cm nk terkam tu i menjerit jgk laa :P

Pinky Pixie said... REPLY

comel lorr.. mau kidnap la.. :e
hehe

JameL said... REPLY

terkejut aku ... haahahaha ... follow ur blog ... dan click ape yang patut ... hehehehehe

hudhud said... REPLY

@Pinky Pixie mana boleh ! hehehe :P

hudhud said... REPLY

@JameL tqsm :D

Post a Comment

Next Previous Home