Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, July 5, 2010

cool website for those who are searching for cool photos

Ok hari ni I nak share tempat yang I selalu cari gambar and background yang cantik-cantik. Let's cekidout ;


1. WEHEARTIT






Actually ada banyak lagi. example like photobucket and createblog tapi 3 ni favorite I la. Weheartit yang terbaik ! You guys boleh try cari gambar kat situ. Confirm cantik. Hehe.


P/S : Lebih kurang RM20 lagi lepas tu dah boleh cashout. *wink wink* HELP ME? Hehehe

13 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

fadhlinaafifah said... REPLY

suka yang first tuh!! HAHA best kott.

Rara Nasiha said... REPLY

woshhh,gud info! :)

hudhud said... REPLY

@fadhlinaafifah kan kan? terbaik ohh

hudhud said... REPLY

@Rara Nasiha hehe just share wth evryone :)

perempuan ITU said... REPLY

ok i help u. i click ur milo right now. wee. btw,header u cantik gila lah !

naz said... REPLY

selama ini i google je haha

Syida Shukor said... REPLY

selama ni i google je . takpun guna photobucket hehe . bila dah taw ni senang lah sikit yunk :mj

Hapiz Rahman said... REPLY

suka dengan yang first jugak!

hudhud said... REPLY

@naz u kn pemalas :P

hudhud said... REPLY

@Syida Shukor hehe must try ok :P

hudhud said... REPLY

@Hapiz Rahman sama ! :D

Hassanah said... REPLY

bagus la,
nanti senang nak cari pics
tak la bosan asyik photobucket & pinjam dekat pak cik google jer
haha

Anonymous said... REPLY

Try this website
http://www.yayeveryday.com/

:)

Post a Comment

Next Previous Home