Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, July 8, 2010

betul kata sotong. ngeh ngeh ngeh.

Memang best ni, dua berita gembira untuk hari ini wehuuu !


1. Kemenangan Spain !
- Semalam mula-mula plan nak tengok kat AC. Sampai AC je memang gila babi la orang tak nak ramai pulak. Phew. Lepas tunggu kawan Chako datang, we decided gerak Ampang. But then kawan Chako tu bawak laju gila babi sampai kitorang hilang jejak dia haha. Lastly, tengok kat dataran je. Seriously, siapa yang tengok kat tempat lain sangat rugi sebab dataran super best weh ! Tapi yang tak bes nya sebab nak balik la. Jam gila babi tak ingat punya, ha ha.


yes we bought that topi for RM 15 T___T



ok dua gambar cukup lah. hehe

We plan nak lepak sini lagi for final nanti. Go Spain ! Nak beli jersi Spain kat Danau ni ! Wehuuu !


2. Buffered Earnings.
- I dah dapat buffered earning from Nescafe Kick Start. Thanks Nuffnang and Nescafe ! So, apa lagi, kena lebih rajin blogwalking after this  :D


P/S : No more cak cak cak betul kata cicak. Sekarang bloop bloop bloop betul kata sotong. Hahahaha !

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Hapiz Rahman said... REPLY

aku jenis tak suka tengok bola ramai-ramai. entah a. macam crowded sangat n jadik sangat rimas.

DuniakuAbstrak said... REPLY

aku benci sotong..pasni makanan utama aku sotong..hahahahaha

naz said... REPLY

ahaha! fuyooo kayo la skrg :)

gundam00 said... REPLY

sotong menang...wee...tension aku jerman kalah la plak...adesss...

PinQib said... REPLY

comel lah ko n pakwe.. maa.. ak ingat pic google td.. sebb muke pakwe ko macam mat salleh.. ngn tpi tuh..
Jum singgah belog Pink!

Takdir yang mendukacitakan! !

hudhud said... REPLY

@PinQib hahah dia mesti akan sangat perasan lepas baca apa yg u tulis ni haha

Post a Comment

Next Previous Home