Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, July 7, 2010

Nescafe Kick Start !

Hello people !


Hujan-hujan macam ni mesti best tidur kan? But I decided to buat entry bar uinstead of sleeping. Haha motif?


So I nak cerita pasal Nescafe Kick Start. Tadi masa I blogging, I nampak iklan Nescafe Kick Start ni. Tiba-tiba I rasa nak join pulak sebab macam menarik je. Plus, dah lama I tak get serious into something. Maybe this is the time, who knows? Huhu


click picture for info. 

So ada 15 dream jobs yang dia offer and we can choose the best 3 that suits us. The dream jobs are ;

photographer tu macm best *wink wink*

So how to join?

1. Send pada admin 3 of your dream jobs.
2. Kemudian akan di shorlist kan. Anda perlu membuat video selepas itu dan bagitahu kenapa anda patut memenangi dream job anda. Dan kemudian send pada Nescafe. Juri Nescafe & public yang akan menentukan siapa akan masuk final.
3. Lastly, anda akan bertarung dalam 24-hour Challenge. 

Senang cerita, macam KIck Start biasa lah. Get the idea? So apa lagi, join la !  :D


P/S : Wanted to sale Sony Handycam. Akan di review on the next entry :)  Macam biasa, cheaper than usual !  :D

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Un Phat Lee said... REPLY

gudluck hudhud. B)

Lean said... REPLY

Dropping by ere. =) Smiles

aimee said... REPLY

satu pon bkn my dream job. haha..

x boleh join..T_T

hudhud said... REPLY

@aimee hbs tu apa ur dream job? haha

hudhud said... REPLY

@Un Phat Lee thanks :)

Post a Comment

Next Previous Home