Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, July 31, 2010

Nuffnang yang pelik or aku yang tak faham Nuffnang?

Ok, ok ada sedikit musykil di sini.


I ada 4 BE yang masih running. Yang I pelik, kat blog I, iklan BE je yang ada. Iklan-iklan lain tak ada pun. dan disebab kan itu, campaigns click I untuk minggu lepas hanya ada satu click sahaja untuk blog ini. T___T


Persoalan nya, memang begitu ke atau campaign dah kurang sebab traffic I drop gila? Memang drop habis la I cakap. dari 2000+ dulu, now dah jadi 600+ je. Sedih weh, mana entah readers I yang dulu. Uwaaaaa :'(


Ok berbalik pada topic kita hari ni, kenapa begitu jadinya ya? Bayang kan la kalau dah tak ada BE dalam blog I ni? Meaning that tak ada iklan langsung yang akan running ! Omg, so sad. I want more BE Nuff ! Hehe  :)


Hope siapa yang arif pasal ni boleh tolong jawab. I perasan hal-hal pertolongan macam ni, tak ada pun blogger otai nak comment? Haaa jawab, jawab. Hehe  :P

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

sureen chew said... REPLY

I nak tolong kalo I really knw. haha. nak tau i punya brapa? hmmmmmm...cukup2 utk beli gula batu je..uwaaaaahhh//pasrah jelah~~ hehe..

-telordibasuh- said... REPLY

hehe down wory..
BE tu yg byk point...
dule telor dekat 2bulan gak iklan dg je..

Liyanaa. said... REPLY

i dah ambil semua campaign u, i bagi chance je u rasa BE LOL

Post a Comment

Next Previous Home