Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, July 15, 2010

LG Cookie Monster Party

I've got an invitation from Nuffnang to this party, tapi I tak tahu nak pergi ke tak. I'm afraid to go there alone. And plus, I macam ada hal je on that day. Hmm. Should I go?



The reason I joined this contest sebab I nak phone tu. Hehe. This party, maybe I pass to other bloggers la. Boleh ke? Hehe.

If dapat two tickets, confirm I pergi !  :D

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

v!vi@n said... REPLY

i got it too!!!! c ya there!!!

Vin Tsen Gan said... REPLY

No worries! Just attend! I'll be there too! =)

Wan Ahmad Nabil said... REPLY

I pun dapat jugak ohh invite ni. tapi itu lah, macam tak tahu nak pergi ke tak. hadehh, -.-'

Salmia said... REPLY

pegi je.. mana tau dapat menang adiah kt sana..

edaolala said... REPLY

ishh. haritu i pk banyak kali nak join ke taknak. but then, majlis dia sampai malam then kena ada custom sume i malas nak carikk if dapat jemputan, so i tak join. hihi :D

Hamzah Ian said... REPLY

gua dapat jugak weh.. jom pergi.. jumpe sane ah.. hoho..

Post a Comment

Next Previous Home