Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, July 5, 2010

Alamak, dah terlepas 5 hari untuk minum milo !

Hello hello hello, kopi ka milo? Mesti la milo ! Hahaha. I suka milo. Tapi sebab milo selalu mahal sangat kat mamak, so i tukar coffee. Gila milo ais sampai RM1.70 dekat mamak? Baik I beli the real MILO kan?


Sekarang ni, anda kumpul benda ni, dan anda akan menang hadiah.


click for larger pic


Menang apa?  Bola mini Adidas dan juga beg Milo. Tapi I memang nak gila la kan bola mini tu. I minat Spain, hah memang dah kena la dengan bulan July ni sebab on July kalau I kumpul sampai 50 mata I boleh dapat bola Spain wehuuu !


For your information, kalau nak dapat bola mini tu, anda kena kumpul sebanyak 50 mata. Dan kalau nak dapat beg, anda kena kumpul sebanyak 20 mata. Tak susah pun kan? So, start la kumpul sekarang !


Btw, borang penebusan dan segala informasi lain anda boleh dapatkan di MILO HIDUP BOLA.




P/S : Dari tadika sampai Form 5, before pergi sekolah mesti kena breakfast Coco Crunch and hot Milo. Milo kan all time favorite. Minum milo anda jadi sihat dan kuat ! Hehe. Rindu nak breakfast macam tu lagi. Nak mulakan balik la !  :D

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Syira ITIK KEJ♥M said... REPLY

kalau nak menang cepat cube pergi mintak dekat kedai makan atau restoran, sebab diorang mesti ada paket milo yang stok 2 kilo tuh. ouh, kalau dapat yang tu cepatla nak boleh kumpul point kasi cukup 50~~~

I n n z said... REPLY

aku minum milo sejak kecik .
ayah aku cite ritu .

Pinky Pixie said... REPLY

Dari tadika sampai Form 5? woah, lame gler dpt kekalkan pmkanan yg sihat.. hihi. gud2

hudhud said... REPLY

@I n n z wahhh bagus2. mesti sihat ni hehe

hudhud said... REPLY

@Syira ITIK KEJ♥M hah mmg bagus la idea tu ! hahaha

hudhud said... REPLY

@Pinky Pixie ngee sbb tu badan 'sihat' semacam haha

sherah said... REPLY

aku ponng suka milooo

misyamissyou said... REPLY

eh..mahei gile singgit tujuh..ishh..dah lame xminum milo kat kedai..makin naik nmpaknye..baik beli milo bancuh sendiri lagi sedap... hehee

Hapiz Rahman said... REPLY

banyak gila hupdate entri dalm sehari. jeles. ku nk dpt satu pun susah.. :)

suke milo juge

Faiz said... REPLY

iklan xkua lah..xleh nk klik..anyway thanks komen kt blog n klik iklan..=)
Hit My Latest Update

Post a Comment

Next Previous Home