Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, July 11, 2010

tolong la, dah tak tahu nak buat apa dengan bibir I ni.



tengok bibir I. kering kan?
Macam mana eh nak buat selain dari kena minum air yang banyak?
Tangan I ni dah la gatal sikit, nampak kering je I koyak kan kulit dia tu , ha ha.
Sampai berdarah jugak la kadang-kadang.
I tak boleh pakai lip balm or lip gloss or anything la sebab I don't feel comfortable.
Nanti dekat bahagian hujung bibir I, kulit I macam bersusun kat situ.
Haiyoo susah nak explain. Hehe.
Hope siapa-siapa yang tahu macam mana nak settle benda ni boleh tolong I.
Thanks

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

PartOfMyThoughts said... REPLY

Gunakan Lip Bum :)

asfiedaimpiana said... REPLY

salam perkenalan...samalah kes dgn i...tp i punya bibir lg teruk.. yg pasti kena slalu bizikan diri tuh...so x ada masa nak kotes bibir bila bz...hehehee

psstt i follow u...(pronoun like DiGi Song)

Rozana Razali said... REPLY

kalau tangan suka kopek, basahkan bibir ngan air dulu, bg kulit kering tu kembang then baru kopek.. hehehe~

kurawk said... REPLY

ouh i pon skang nih kene bibir kering gak a.k.a mati ikan..huhuhh

sherah said... REPLY

pakai madu every night okay yank

xazryx said... REPLY

kene minum air bnyk la .tu je cara yg sng .

♥ shag ♥ said... REPLY

minum air suam at least 8 glasses a day. then sapu madu b4 tdo. patu mkn buah yg ade vitamin B, C and E. mcm mango, apple, pineapple and banana. lg satu kau bole urut bibir kau dgn olive oil.

try lah ;))

fyna said... REPLY

pkai vaseline..sehari je leh hilang,,hehe

♥ shag ♥ said... REPLY

haa yg fyna ckp tu btl gak :D
bli lah lotion vaseline skali. kompem lembut kulet kau.

huda rahman said... REPLY

sokong fyna..sb dulu saya pon macam tak boleh pakai lim bam sume mende tuh. minum air dah banyak..bila pakai vaseline ok terus..and boleh je pakai gincu and lain2. hehe. try la. konpem ok.

Post a Comment

Next Previous Home