Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, July 9, 2010

Duit JPA masuk July 2010?

Ok, mari cerita pasal keyword hari ini. Fuhh, sentap I rasa. ha ha ha



Duit JPA masuk July 2010? Fuhh, agak-agak bila nak masuk tu? I tak sabar nak beli buku ni. Cehh cehh ye ye je beli buku. Haha. Tapi betul la. I malas la asyik beli yang photocopy punya je. Tak berkat tau belajar dengan buku yang di fotokopi. Kan kan? 

Tapi semua sale habis this weekend. Tak best nya. Tak sempat I nak shop T_____T

P/S : Nanti I akan cerita pasal buffered earnings on next entry. Sebab ada someone yang tanya I macam mana BE ni berfungsi. I tau sikit-sikit je. Yang lebih kena tanya pakar. He he  :)

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Mr. J pengeRindu said... REPLY

mesti masyukkan.

cinta masyuk ke hati ? = pengeRindu

naz said... REPLY

woahhh apa lagi kita enjoy dulu haha kayo lah nuffnang u pun masuk

sherah said... REPLY

hah time nih laa nak belanja akuuu :D

tqa.awesome.lagendary said... REPLY

ha betol2.
tolong ler explain cket.
hihi
xbape paham pon .
pliz.
hehe
JempotDatangKeBlogTqa

annadzirah said... REPLY

wow.
xpernah dpt loan.
HAHAHA.


*lama dah xdpt BE ni... blog sunyi. T___T


================================================
ENTRY BARU ; Aku Terjumpa Duit RM100!

Dark Half said... REPLY

kira ok la keyword blog ko nih...
baru pas baca entry sorg blogger yg tersenarai under keyword yg lucah² walaupun blog dia suci jer..huhu

sentiasa tunggu ur latest entry ;)

check out my graphic novel ~ Sorrow>

momojim shoppe said... REPLY

meh singgah blog kte
hee
nty leyh shopping2
hee

Post a Comment

Next Previous Home