Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, July 15, 2010

Wakaka menang Showdown 2010? Eww.

Title mengundang tak? Haha


Well, memang from the beginning I tak suka sangat Wakaka sorry to say la. Sebab diorang ni macam Raja SMS  je. Tapi, cakap macam mana pun, diorang dah menang kan nak buat macam mana. Haha.


Kenapa I tak suka Wakaka Crew?


1. Sebab ada Alam.
- Siapa tak kenal Alam, famous kan. Winner So You Think You Can Dance Malaysia. That's why orang vote dia, sebab orang kenal dia. *memandai je. haha*


2. Wakaka a bit rude dalam battle.
- It's like they want to conquer the battle too much. They should respect the opponents taw.


Tapi, tapi, takdela I benci sangat pasal Wakaka. Diorang still dance okay. But GBC terbaik sangat bagi I ! I love GBC to death ! They're the best bboy in Malaysia & Asia dude ! 


Biasala, typical Malaysian, undi sebab rupa or even because orang ni famous. Never judge the real talents. Even Joe pun macam frust with the result semalam. Apa cer? Tak kan la the best bboy in Asia tak menang? Phew, tipu tipu. Haha


Anyways, congrats to Wakaka Crew. Sorry sebab critic you guys, but yah, kritikan tu bagi semangat kan? So that after this you wouldn't make the same mistakes. Chill la bro.


And to GBC, you're the winner that night man ! You're the winner in our heart. And no worries, everyone who watched Showdown 2010 last night dah jadikan you winner di hati mereka. Love you GBC, till death ! ♥


P/S : Nak join Showdown 2011. Sape nak follow? Haha



8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

cik panadol said... REPLY

yup diorg menang sbb Alam... Alam dah mmg ada peminat/supporter die sendiri...but he's so creative!

fyna said... REPLY

at first i minat wakaka..tapi makin lame diorg bukan menari..tapi buat lawak je..hello? ni dance comp kot! i xminat mane2..cume aritu minat HMC FLOw tapi dah keluar la plak..so i igt GBC menang lah! tapi..ala lgipon memang da tau kan wakaka akan menang..fans diorang ramai...tp ape yg best tentang diorg pon i xtau =.=

suzzsuzie said... REPLY

memang dh agak pun...tp wakaka ni konsisten since beginning lg

naz said... REPLY

i rasa wakaka memang bagus dari awal babe. tapi sayang tade perempuan hahaha

hudhud said... REPLY

@cik panadol ok la creative la. hehe :P

hudhud said... REPLY

@fynahah taw xpela babe. peeps call it creative tp i rasa nonsense je -.-

hudhud said... REPLY

@suzzsuzie not to say consistent. dorg tk pernah ke battle or even top 4 sebab undi dorg banyak. dance? not so i think

hudhud said... REPLY

@naz takdela. gbc lg bagus. nk perempuan ke? ok nxt year i masuk hahaha

Post a Comment

Next Previous Home