Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, July 18, 2010

Taylor's College the best !

Alhamdulillah, syukur sangat sebab bulan ni rezeki datang melimpah ruah. I dapat buffered earning yang ke 9 from Taylor's College. Tapi earning masih ciput, sumpah ciput sangat, haha.


Sebut pasal Taylor's College ni, I nak nasihatkan untuk adik-adik yang tak dapat masuk IPTA & nak further study kat IPTS, Taylor's College is the best choice sebab college ni dah tersenarai di dalam IPTA & IPTS Terbaik Malaysia 2009 dan juga IPTS paling popular 2009.


Ingat lagi dulu, masa tu pihak Taylor's College datang Matrix Penang, nak promote college diorang. I memang excited gila nak pergi. Siap dah isi borang tu. Tapi sebab dapat IPTA, my mom suruh pergi je UM. Kalau tak, sekarang ni I dah duduk kat Taylor's taw. Hehe.


So, why Taylor's? Sebab dia ada lakeside campus ! Memang superb la, the best environment. Nak study pun tenang je, betul tak? Hehe.


kalau camni hari-hari I pergi class. Hari tak ada class pun I pergi. Hehe

Berita baik untuk golongan bumiputera sebab Taylor's turun menyediakan Bumiputera Study Grant sebanyak 30%. Tak silap I, kalau you apply MARA you will get 70% je. Imagine kalau you Bumiputera and dapat study grant sebanyak 30%, pergi college melenggang je la. Tak payah bayar apa-apa. Pheww. Tak silap I la, I'm not sure about this. Nanti I check balik ye adik-adik  :D

For Muslim, mesti you all tertanya-tanya kan Taylor's ni sediakan surau tak untuk solat. You will be impress when you reading this ;


So, for more info on what course they offer, simply go to this site ;


P/S : Tiba-tiba rasa nak keluar UM, masuk Taylor's. Hahahaha

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Namy Sanders said... REPLY

minat nak pergi Taylors! :D

lieya orange M.I. said... REPLY

cantiknyer..tp um better kot..hehehee

Uruchimaru @ kf said... REPLY

wah advance sungguh kolej ni siap ade lake side lagi..

** a i l y ** said... REPLY

leh berenang tak kat situ? ngeeee

Blufish said... REPLY

my mum suggested i stdy situ haha . sebab senang . jalan kaki hahaha

fadhlinaafifah said... REPLY

yeah! saya pelajar taylors. Alhamdulillah mampu masuk sana..

Post a Comment

Next Previous Home