Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, July 4, 2010

kenapa iklan nuff between entry itu penting?

hello people.


I decided to update jugak la blog ni even I busy gila kan. Hehe. Tapi kalau ada spelling error ke apa ke I'm so sorry sebab lepas type entry selalu nya I publish terus. Tak ada banyak masa nak check balik haha. By the way hari ni topic yang akan dibincangkan adalah seperti tajuk dia atas.


LOL why so serious? Hehe


Ok, ni selalu nya for the beginner la. I tengok dekat shoutbox I ramai yang selalu cakap 'click nuff for u' or even 'milo satu sini' . So, sebab diorang dah click my nuff, of course la I nak return the favor kan? Tapi kadang-kadang hampa jugak sebab iklan nuff dia tidur. Even I refresh banyak kali, still tidur. Tidur mati betul nuff dia ni  :P


Sebab apa tidur? Sometimes I tengok dia just letak iklan dekat sidebar. Tak pun dekat bawah header and that's it. I rasa you guys kena letak di ketiga-tiga tempat yang di suruh oleh Nuff. Tak gitu? Hehe. So nasihat I, kalau anda hanya gunakan Nuff, letak la iklan Nuff tu di sidebar, atas header and also between entries. Baru la senang I nak click your Nuff. I meamng suka click Nuff ni ! hehe


So, dah banyak membebel, that's all tata !  :D




P/S : As usual, don't forget my Nuff. Haha  :D

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

suhaisweet said... REPLY

O i see Haha..nice..My weekend special for u..don’t laugh Check Here

Amir Izzat said... REPLY

betul2..kena letak tempat yang sesuai..jangan duk merungut iklan tak keluar lak..kan?

hudhud said... REPLY

@Amir Izzat yup betul tu ! :D

liyana aziz said... REPLY

sis, tq 4 info.. newbie nuff.. =)

kenwooi said... REPLY

put all 3 to maximize earnings =)

Post a Comment

Next Previous Home