Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, July 11, 2010

1000 followers, meaning 1000 comments?

Selamat hari Ahad semua !


So as we all know semalam Germany meannag kan? Burghh. Kira nya Paul si sotong tu betul lagi kali ini. Gila laaahhh. Kalau si Paul tu betul maksudnya, Spain bakal menang laaa !! Ha ha ha.


Masalahnya, I tak tahu lagi I dapat tengok ke tak pagi esok. Sebab esok my class start on 10 am. tak kan nak tidur after bola? Hah memang terlajak lah. So maybe I tak tengok tak pun I bantai tidur lepas Isyak then berjaga kul 2.30 am. Ok tak? Fuhh, Spain punya pasal. Hopefully malam ni I sempat beli jersi Spain kat Danau  :P


So, apa pilihan anda?


Btw, baru I sedar I dah ada 400+ followers. Thanks kepada yang follow. Tapi kalau ada 400+ followers, kena la ada 400+ comments. Betul ke camni? Hehe. Apa la guna you guys follow kalau tak nak comment kan? Oh lupa, silent reader eh? Hehe.


P/S : Semalam dapat makan Snickers ! Yummy  :D

20 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

-telordibasuh- said... REPLY

noooo.....holland la menang hehehe

naz said... REPLY

haha wahh laju nya blog u punya follower:) sekejapan

annadzirah said... REPLY

hahahaha.
sangat setuju bab follow & comment tu.
sebab tu i sekarang malas nak follow sape2.
d:


btw, i tetap tunggu ur tut.
make it fast boleh??.
HAHAHA.

mrs.JamaL said... REPLY

bertuah kalu sume nak komen kan....ntah2 follow ari tu je..pastu langsung x datang balik dah..ha..ha..

Hamzah Ian said... REPLY

gua slalu je komen lu.. haha

ayaa alyy said... REPLY

hope spain mng jgk ! heee ;)

zikeryhassan said... REPLY

paul si sotong akan kena buat sambal. sebab spain takkan menang :P

heart~ said... REPLY

go go go holland...hehehehe

♥ shag ♥ said... REPLY

nsb baek kurita tu btl germany menang klu tak hancur kene cincang dgn dorg ;Pp

nk tgk tp keje kul 8. kne bgn at 6am. lemau kang p office. adoi.

aku dulu silent reader kau for a few months =.="

hudhud said... REPLY

@-telordibasuh- no, spain ! haha

hudhud said... REPLY

@naz yeke? i pun tk perasan. hehe

hudhud said... REPLY

@annadzirah eh. my tut? my whatt? haha

hudhud said... REPLY

@mrs.JamaL hehe yah ada jgk cmtu en? :)

hudhud said... REPLY

@Hamzah Ian ngeee thanks :)

hudhud said... REPLY

@ayaa alyy yay thumbs up ! :D

hudhud said... REPLY

@zikeryhassan no no, spain will win. spain dah tawar diri akan lindungi sotong. ekekek :P

hudhud said... REPLY

@♥ shag ♥ hehe yeke?

velasrizal said... REPLY

rasanya spain yg menang sbb ada villa..

Traffik Luar Biasa Angkara Paul The Octopus !

Wan Ahmad Nabil said... REPLY

ohh tidak ! i sokong hoolland ! goo holland . haha
:)
sangat agree lah ngan comment ngan follower. xlah sebijik seciput kita dapat 400 comment kalau ada 400 follower. at least even 5% daripada follower yang comment dah kira banyak gila kot !

Umie Nadhirah said... REPLY

nape dorang follow kite klo xnak comment kan? i bukan one of ur follower.But,i comment ur en3:)baik hati x?HAHA..
blog umie baru lagi..Jom lah comment?

Post a Comment

Next Previous Home