Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, July 10, 2010

Topic 2 - Showdown 2010 winner.

So here it is, TOPIC TWO !


Kali ini kita nak bincang pasal who will be the Showdown 2010 winner? I rasa the top 3 semua hebat. Tapi kalau ikut undian sms probably wakaka yang menang la kan sebab ada alam tu. Eww. Haha. But dari awal showdown start sampai la sekarang, I memang support GBC, ALWAYS !


Well bukan sebab Khef je, haha blughh. Tapi I rasa GBC punya dance paling professional, and paling worldwide. I kan hip hop punya orang. Ekekeke. Plus, I agak tak puas hati dengan wakaka time diorang battle dengan HMC. Kesian HMC macam tak diberi peluang je nak dance. Sampai Hafiz pun siap sound 'respect your opponent'. Ok lantak lah, yang penting now dah Top 3. Hehe


So, who you'll choose? I choose
.
.
.
.
.

GILLER BATTLE CREW !!!



To vote ; SD GBC and send it to 33399 !

Vote for GBC, now ! Diorang cakap diorang nak buat kenduri kalau menang. Ha ha ha  :P

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

ijat_asni said... REPLY

kalo diorg wat kenduri, nak dtg la. haha

sherah said... REPLY

oihh aku tgk gak showdown haritu..okayy lahh aku pon suka GBC.huhu!!

h A n Y S said... REPLY

sokong floor fever!!
yay!!
:O

hanaKir@ said... REPLY

da lame xusha...he..layan korea lak skrg

Anonymous said... REPLY

PEZDA V OPASNOSTE!!!!111

Anonymous said... REPLY

PEZDA V OPASNOSTE!!!!111

Post a Comment

Next Previous Home