Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, July 7, 2010

Nak pilih header pun pening.

Wewiitt. I ada new header. Hehe. Comel tak? Ke before ni lagi Comel? Mari kita lihat koleksi header I. Haha  :P








I memang gila buat header. I tak tahu kenapa. Bosan je, I buat header. Ada siapa-siapa nak suruh I buat header ke? Charge RM 5 boleh? Ha ha ha.

So tell me which one do you prefer? Tapi I macam suka header baru I ni je. Heee  :D

P/S : nak makan nasi lemak and coffee ice !

25 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

naz said... REPLY

no 4 ok nammpak eksotik sikit perempuan tu. but if in love ofcos u suka yang sekarang ahaha

Wan Ahmad Nabil said... REPLY

ehh yang gambar perempuan bertattoooo tuh hensem ohh header tuh. serious. :)

huda rahman said... REPLY

i suka yang pertama tuh sebab macam tadee orang buat rambut kat atas tuh. (sorry if i'm wrong)
kalau gamar kita sendiri macam dah ramai letak so macam tade beda dengan yang lain even gambar kita ngan orang tak sama. HAHA

sarah shafie said... REPLY

antara 4 ni..yg no 2 cntik..brkenan dgn rmbut minah tu..hehe..

-telordibasuh- said... REPLY

no 2 lawa..hehe..no 3 ase smoke cam brutal
no 4 bertatu hahhaaaa..no 1 so simple

Liyanaa. said... REPLY

i suka yang firsttt <3 paling suka yang itu HAHA

ikoko said... REPLY

yang first best :)

Umie Nadhirah said... REPLY

suka yang bawah sekali :) tatoo tu nampak creatif :p

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said... REPLY

pilih yang no 2 okeh..yang tu cantik..ade bunga3 kat rambut dier..hehe

MyCerita! said... REPLY

Rasenye yang last tu lagi ok...
nampak artistic..hehe

lassiegewdix said... REPLY

vote yg ke-4 !
damn kewl dear :)
xnak bg lassie
HAHAHAHA

cik aiLebiu said... REPLY

yg 2nd kut...heheh...

humaira said... REPLY

yg no 2 tu nmpak comey ckit...

cik panadol said... REPLY

suke yg first, nmpk simple...tp suke gak gmbr pompuan bertatu tu...cuma gambar tu tak match ngan header punye font....;)

Irenelim said... REPLY

Semua header tu cantik-cantik... I pun pening nak pilih, hahahaha

[CiK cAmEn] said... REPLY

lawa-lawa gile header u..i nak vote semua sekalilah! hihi

tqa said... REPLY

ske yg first tuh.
yg sbmlom ni pnye.
artistik!
worh ^__^

~suNshiNe~ said... REPLY

suka yg no 2..girl tu lawa..

Mohd Zharif said... REPLY

no 2 n no 4 best.....

Nurul Chomot said... REPLY

yg last sempoi maa ! ;)

f ι я α α said... REPLY

suka no4

hanaKir@ said... REPLY

:mj...hebat la kamuk buat header..mls tol nk buat header ni kn..adoia...

hudhud said... REPLY

WOWOWOWOWOW. PENING I MACAM NI MACAM2 KORANG PILIH. HAHAHA. BTW THANKS SEMUA ! ♥

Notakosong.com said... REPLY

nak no 2 boleh? no 2 tu lawa sket prempuan tu, haha..


no 3 dengan 4 ganas sangat pulak.. ish3

amira zakiah said... REPLY

yg 2nd..hahaha

Post a Comment

Next Previous Home