Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, July 18, 2010

It's shopping time !

Walao. Lama nya tak shopping. Alang-alang ada duit ni, I habiskan masa kejap la dengan Encik Boyfriend semalam ke Pavilion. Mula-mula when we arrived KL, Kitorang pergi KLCC dulu. But seriously, I tak suka shop kat KLCC. Dunno why, macam tak banyak choice. So then we're heading to Pavilion.


Sumpah kaki macam nak tercabut, penat gila. I rasa macam dah tak ada kaki pun ada. Haha. So I decided pergi BB kejap, beli flip flop yang murah. Ok, jangan cerita banyak, jom layan gambar !  :D


a pose from him at KLCC park.

at first, wanna buy the dress, sebab Chako suka. But I tak beli pun, macam ibu-ibu mengandung je I rasa. T__T

we ate this for makan petang. haha

I'm wearing ;
top : forever 21
bottom : nichii legging
bag : by vincci
ignore the flip flop I bought from BB. Haha. Actually I'm wearing my 'Nose" sandal  :P

Cotton On. RM 49.90

ZARA. RM 69.90

TOPSHOP. RM 79.90

Encik Boyfriend punya barang lagi best ! By Pull & Bear. Tapi, rahsia buat masa sekarang. Nanti-nanti la kita review  :P

So itu sahaja. Bagi yang tak serang Pavi lagi boleh serang sekarang sebab tengah sale ni. Ok bye bye

11 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

illianahidayah said... REPLY

poceketful!
aritu makan gak..tapi penat gilaaaa nak abeskan...huaaaa...
sedapkan?

naz said... REPLY

heaven je kan kalau shopping haha

Shidi Shah said... REPLY

shoping sakan nmpak...

mizzura said... REPLY

hi...
ada sale ke pavvilion tuh.. :-)

hudhud said... REPLY

@illianahidayah sedap jugak la tp i tk suka la ada jagung hehe

hudhud said... REPLY

@naz tahu takpe ! hehehe

hudhud said... REPLY

@Shidi Shah ish mana ada sakan. sikit je ni baru haha :P

hudhud said... REPLY

@mizzura a ah ada sale. cepta2 hehe

Dark Half said... REPLY

aku tak into branded...so x paham sgt..heh
tp kfc poketpenuh mmg sedap terlampau

♥ shag ♥ said... REPLY

aku smlm borong shawls kat TAR ;))

liyana aziz said... REPLY

sis, yana pun shopping jugak, tapi x mampu la mahal2 macam tu.. wakakakkaakakkakaakka... lupa nak suh sis blanja yana... saya mahu pocketful satu! =))) gheee

Post a Comment

Next Previous Home