Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, July 16, 2010

Feels like shit

Seriously it feels like shit bila mouse rosak and then touch pad dekat laptop ni tersekat-sekat.

Rasa macam nak lempang orang ada, nak baling laptop pun ada. Rasa macam nak beli laptop baru sekarang pun ada.

Mood nak blogwalking and buat kunjungan balas semua terpadam. Demmit.

To all my followers and readers, a big sorry if I tak jenguk you guys punya blog lagi sebab it sucks when you stuck in this kind of situation.

And I don't know what the fucking thing happened to my head coz I'm having a big headache since the morning.

And yeah, NO MOOD to type more ! Bye bye


i seriously need a MAJOR diet !

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

liyana aziz said... REPLY

hud2, lama yana x singgah sini, rindu tau! hahahah.. skang home sweet home babeh, so leh singgah jap.. jangan baling lappy!!! tak nak bagi yana, yana g repair.. hahahahha

hudhud said... REPLY

@liyana aziz hehe yana repair pastu bg balik la ok? :P

am said... REPLY

:fire

hiro said... REPLY

hiiii,,muke stim

ken said... REPLY

get a new mouse! =)

Post a Comment

Next Previous Home