Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, July 8, 2010

Tak pernah dibuat macam ni. Topic 1.

Ok, ni benda baru dalam blog I. Mulai hari ni, akan ada masa-masa yang I akan create topic. Topic tu akan dibincang kat bahagian comment. Kalau anda nak comment kat pendapat orang lain pun boleh. Topic ni hanya akan di create bila I rasa benda tu macam 'in' thing la sekarang. So first topic will be ; 

SPAIN OR NETHERLAND? 

Well me? Of course la
.
.
.
.
.
.
SPAAAAIIINNNNNN !! ha ha ha ha.

So what about you guys?

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

naz said... REPLY

ok i booooooo u. ofcos la belanda sebab dia kalah kan fav team i haha

Azman Roslan said... REPLY

aku penyokong spain...

♥ shag ♥ said... REPLY

di sebabkn skuad pilihan aku dah blah, aku sokong Spain yoo! haha. suka gila style dorg maen bola. semangat! ehee.

Un Phat Lee said... REPLY

Netherlands!huhu B)

aimee said... REPLY

both! Sbb mmg sokong dua2.
Anggap dorang ni dah menang.
hehe.

Hapiz Rahman said... REPLY

dua0dua sebab team aku dah kalah.. (padan muka German)

♥ shag ♥ said... REPLY

kita tgk skuad mane yg ckp besar. kompem dorg kalah t__t

AzRy SyaFiQah said... REPLY

we are at the same boat!!!
i'm rooting for spain yo!
huhu

Post a Comment

Next Previous Home